Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Бих разширил сета си с още една каса и два три тома. Иначе Зилджан К къстъм са моите чинели - харесвам деликатния им фин звук.

За хардуера - Тама. И си мечтая за едно барабанче Старкласик 14х8, но това няма да избяга:greenangel:

Отговорено

Пърл"Мастъруоркс" клен(ще съм първия некадърник свирещ на толкова висок клас).Солобарабан-"Рефърънс"-13 на 6 инча.

Чинели:

фус,крашове и райд-Сейбиън-АА.

Сплаш10-Зилджън А-къстъм.

чайна16-Сейбиън НН.

чайна18-Зилджън Ориентал.

Хардуер-Пърл2000.

Рак система-Пърл 501С икон.

Тригери-ДДръм.

Педали-Трик Детонатор(ще ми се да ги пробвам).

Палки-Ахед (Ал-Фибр)5а.

Всичко това ,освен барабаните не е толкова трудно постижимо.(а и някои неща притежавам).

Наздраве.

• 4 weeks later...
Отговорено

Досега прочетеното мога само да кажа, че имате наистина страхотен вкус всички! Успехи!

А колкото до моите предпочитания.. за мен марката си остава Zildjian дори няма значение серия модели.. За различна музика - различни моделчета хих.. Колкото до сет.. мечта ми е една Tama.. Соло си взех, сега остава да направя смяна и на др чаркаляци от добре ъпгрейднатите Трова :headbang:

Отговорено

Mi ако имах пари... Tama Starclassic + чинели ... различни... на ухо... крашовете си ги искам истанбули, китайците Stagg, Sabian хаххаха.... китаец на Zildjan не може да се доближи даже до китаец на Stagg по мое мнение... и така.. Хардуер ... Tama + Mapex

абе доволен съм си от сета

Отговорено

Наистина интересна тема , поне като неможем да ги притежаваме поне да си помечтаем. Така за сета щях да се колебая много между TAMA i dw за друм хардуера определено ще си зема SONOR а за чинели ще се спра на Paiste 2002 Classics най-вече за крашове и фус. Преди доста време имах възможност да свиря на такива и останах доста впечатлен. А , по горният коментар за китайците Стагг и аз подкрепям, имам един такъв Stagg china 18 DH (много шум дига) вече повече от година го ползвам и не е мръднал.Така като си мечтаем дано поне на някой му се осъществят мечтите и да лопа на хубави барабани ;)

DH-CH16B.jpg

Отговорено (Редактирано)
китаец на Zildjan не може да се доближи даже до китаец на Stagg по мое мнение...

ти сериозно ли ? ...ела го кажи на новите ми 16" ориентaл траш и 18" A къстъм china ;)

Редактирано от kukls
Отговорено

Брат абе не се коркай! Нали знаеш че не може без вицове! Zildjian si e Zildjian кво се вързваш?

а иначе честитка за предобивките 16" ориентaл траш и 18" A къстъм china! Браво стара мечта са ми!. Но вече минахме на другия фронт от Meinl! Иначе как се даржи малкото крашче дето го взе от мен!