Лелдорин Публикувано Септември 4, 2005 Публикувано Септември 4, 2005 Някой може ли да ми обясни нещо за мандолините?Също и ако може линк с някоя песен или нещо такова в коята има мандолини,че никога не съм чувал а ми е интересно. Цитирай
mama Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 Някой може ли да ми обясни нещо за мандолините?Също и ако може линк с някоя песен или нещо такова в коята има мандолини,че никога не съм чувал а ми е интересно. ами тожа е несхто като руска тамбура Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 4, 2005 Автор Отговорено Септември 4, 2005 Някой може ли да ми обясни нещо за мандолините?Също и ако може линк с някоя песен или нещо такова в коята има мандолини,че никога не съм чувал а ми е интересно. ами тожа е несхто като руска тамбура за тамбурата знам точно толкова колкото и за мандолината.тоест нищо ще се зарадвам ако някой ми обясни по нещо и за двата инструмента и даде линк за песни с тях.мерси предварително. Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Мисля, че тук и тук има доста изчерпателна информация по темата що е то мандолина и има ли тя почва у нас. Цитирай
TONY Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 обожавам звука на мандолините по едно време за 2 години свирех в мандолинов оркестьр като подьржащ китарист просто заради удоволствието( имахме и цонцерт в зала бьлгария - малката и в НДК - коеот като метьл китарист едвали ще ми се слу4и) както и да е - планувам някой ден или да си взема мандолна стаг - 120 лв или фендер - 500 лв а в рока - LED ZEPELIN i REM - имат доста пар4ета с мандолина оше се сещам 4е има и бас мандолина на която се вика мандола Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Мандолина се използва много нашироко и в творчеството на Джетро Тъл. Цитирай
Лелдорин Отговорено Септември 6, 2005 Автор Отговорено Септември 6, 2005 може ли да ми кажете някоя такава песен дето има мандолинка?мерси Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Losing My Religion примерно е с мандолина. Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Styx - "Boat on the river" . Цитирай
Alhimikut Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Led Zeppelin- сваляй някоя песен и там няма как да няма Going to California ; The BAttle fot evermore и др. Цитирай
Vlad Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 Мандолината се използва много в блуграс музиката. На 4-ти февруари от 22.20 по Канал 1 ще излучват концерта на Джеси Брок и "Lili of the west" от 3 януари - НДК-България. Джеси е обявен за мандолинист на 2005 г. Цитирай
Recommended Posts