Re-Ra Публикувано Декември 4, 2008 Публикувано Декември 4, 2008 здр.колеги излезе нов модел на Ямаха S550 , ако някои има информация за този модел нека го сподели. колебая си мейду корг па 50 или тоя ..... ако мойе да ме посаветвате.... Цитирай
VaCkOoO Отговорено Декември 6, 2008 Отговорено Декември 6, 2008 Аз съм за корг...поради простата причина ,че го имам и съм много доволен Цитирай
izi Отговорено Декември 6, 2008 Отговорено Декември 6, 2008 Според мен и Ямахата s550 е много добра като вариянт зависи за какво ще я ползваш Ямахата е нов модел и има много взаимствани неща от s700 и s900 като звук има 64 гласна полифония и също така има USB Flash тоест можеш да я ползваш като хард диск за мидита и стилове ,докато Корга има само флопи диск като външен носител,Ямаха също има и USB за връзка с компютър за сметка на Корга ПА 50 а звученето вече си е лични предпочитания и вкус към коя марка да се насочиш. Успех! Цитирай
джани Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 Питали Хенри Форд коя е най-добрата кола, той отговорил - новата... :thumbs_up: Цитирай
fentasy Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 здр.колеги излезе нов модел на Ямаха S550 , ако някои има информация за този модел нека го сподели.колебая си мейду корг па 50 или тоя ..... ако мойе да ме посаветвате.... Аз си го купих преди една седмица. Цитирай
MICHAEL JACKSON Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 (Редактирано) Ако питаш мен YAMAHA XS8 Редактирано Декември 25, 2008 от MICHAEL JACKSON Цитирай
Recommended Posts