stratocaster Публикувано Септември 4, 2005 Публикувано Септември 4, 2005 http://4545.hit.bg/IMGP0503.AVI малко кофти качество, сори Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 4, 2005 Автор Отговорено Септември 4, 2005 е как къде? вижкодеци модеци нещо.....не знам Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 Ма верно нема звук бе брато Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 хм, одрискал съм нещо явно. тука като го пусках имаше, явно нещо съм ог прецакал изивнявам се Цитирай
progressive Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Coca Cola No Sound Wave! Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 съжелявам. сега го пуснах тук и при мен няма. не знам какво е станало. нещо се е прецакало най-вероятно само дето ви изгубих времето Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 съжелявам. сега го пуснах тук и при мен няма. не знам какво е станало. нещо се е прецакало най-вероятно само дето ви изгубих времето Абе,ти като си се научил да пишеш,освен че пишеш с малка буква в началото на изречението що пишеш съжелявам а не съжалявям. Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 ще те цункам :hello: Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 ще те цункам :hello: Е не бързай толкова де,няма ли да има романтична вечеря преди това Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 нямаш проблем само си носи вазелин хаха шегувам се :twisted: Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 a кога ще го качиш с звук...? Цитирай
progressive Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 a кога ще го качиш с звук...? ами то темата премина в съвсем друга... и както е тръгнало може би скоро няма да разберем... Цитирай
Recommended Posts