Black Bird Публикувано Декември 3, 2008 Публикувано Декември 3, 2008 ВИДЕО-Бързо Смесване в Cubase 4 http://www.youtube.com/watch?v=PCrhq0xN0Lc Надявам се да ви хареса! Цитирай
circles Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Браво, супер полезно за начинаещи кат мен! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 3, 2008 Автор Отговорено Декември 3, 2008 Ето и МП3 http://www.nalbantov.com/TH1/TH1RockQuickMix.mp3 Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 (Редактирано) Мите, ае моля ти се.. освен на мен и на много хоро тук ще помогнеш, да снимки на Спектръм-а как трябва да изглежда микса след барабаните горо-доло и още една след като му се залепи баса. Аз се ги преебавам там, стават ми много басови работите и се отказвам да се занимавам, може би защото стоя прекалено близко до колоните... Аа има и друг вариант, да вкарам една mp3-ка готова смесена и да я скивам анализа и да те питам още нещо знаеш ли как стерео трак може да се редактира първо левия канал после десния. Редактирано Декември 4, 2008 от yellow nEuphoria Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 4, 2008 Автор Отговорено Декември 4, 2008 (Редактирано) Няма проблем ще направя снимки А ако искаш си пусни мп3ки с бас, бес бас и ще ти кажа къде е проблема Също кажи на какви смесваш Какви колонки или слушалки. За стерео трака. Трябва да помисля. Какво точно искаш да правиш? Редактирано Декември 4, 2008 от Black Bird Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 (Редактирано) Това което качих, днес го скивах в папката на cakewalk-а ми и ми хареса и си викам дай да го рендна. Погледнах ти видеото, по точно скалата на спектъра и опитах да го направя и мойто така. Ако си навитак импровизирай с една яка соло китара отгоре, може да стане добро. http://media.putfile.com/Ballad-demo-Cakewalk А за стерео трака имам един Микрофон Моделер на Антарес и добива по-реален звук като го сложиш, но го прави в моно и се губи стереото. там има добри симулаций на най-известните микрофони. Редактирано Декември 4, 2008 от yellow nEuphoria Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 4, 2008 Автор Отговорено Декември 4, 2008 За миди трак с готови звуци няма нужда да се мъчиш! Пробвай с някой жив инструмент. Това демо го знам още от 98 година... За сола, да не стане работата на Гари Мур Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 4, 2008 Автор Отговорено Декември 4, 2008 Ъпдейтнал съм инфото на видеото с използваните ефекти и линкове за тях! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Е то не беше с готови, ползвал съм Ezdrumer.. Broomstick и други глупости. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 4, 2008 Автор Отговорено Декември 4, 2008 (Редактирано) Е то не беше с готови, ползвал съм Ezdrumer.. Broomstick и други глупости. Звучи добре!!! Редактирано Декември 4, 2008 от Black Bird Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 Ето още една мелодия която смесих. При мене звучи добре. Митко ти кво мислиш Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 5, 2008 Автор Отговорено Декември 5, 2008 Звучи доста приятно!!! Май има в повече - високи среди. Пробвай да е по мек звука...? Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 Ее ся ще го направим дребосъче малко ще разкарам високите и ще звучи добре. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 13, 2008 Отговорено Декември 13, 2008 Я дай една снимка на Спектъра на Voxengo. Само със перфектно смесена бас китара и още една с каса. Искам да тествам едни работи Цитирай
Recommended Posts