Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Някой може ли да каже каква е разликата между двата киратни входа на UX2? Пише, че единия е normal, а другият pad, но това нищо не ми говори...

• Отговори 35
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
Някой може ли да каже каква е разликата между двата киратни входа на UX2? Пише, че единия е normal, а другият pad, но това нищо не ми говори...

Аз ги разбирам като вход за китара а другото евентуално за синтове, за китара през проц итн. за усилен сигнал .Това е моята версия иначе със сигурност не знам за какво са :)

Отговорено

А може ли да се използва с FBV Express, за да може да се използва експрешън педала? Видях, че има входове за футсуич, обаче в таблицата за съвместимост пише всички други продукти, но не и тонпорта...?

Отговорено (Редактирано)

Така.Понеже не съм много на вътре с джаджите на Line 6 и то специално с Tone Port UX1,въпроса ми е дали ще мога да изкарам приблизителен звук с него:

, директно вързан към компютъра,без досадното пращене от саундкартата ми и с нормална латенция.Четох коментарите в темата,но за да съм напълно сигурен и да не дам парите си на вятъра,задавам този въпрос.Благодаря,предварително! :) Редактирано от untraceableone
Отговорено

Ами ако не се лъжа в инфото си пише, че е правено с тая джаджа :)

Баш същия звук едва ли, щото зависи и от други фактори, но поне няма да е заради разлика в "ампа" и или пц интерфейса ;)

Отговорено (Редактирано)

Ами китарата ми е Шектър V-1 Custom със сменени EMG 81 на нек и EMG 85 на бридж и съм доволен от резултата.

Редактирано от untraceableone