Vlado_Abroad Публикувано Септември 4, 2005 Публикувано Септември 4, 2005 Ми то си казва какво е.Това е запис от една скорошна репетиция,басиста е на мотика,аз и барабаниста присветваме !Това е поздрав за всички фенове на импровизацията в музиката и посветено на Росен(Death Zone): All Blues(solo excerpt)[JAZZ] Владо П.С. Уточнявам,че не е метъл! Цитирай
DeathZone Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 (Редактирано) Благодаря за поздрава , както вече си говорехме музиката е начин на общуване, а вие доста добре си приказвате заедно макар и с помощни средства Редактирано Септември 4, 2005 от DeathZone Цитирай
Delyan Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 @Vlado, човече, пълниш душа с този звук ... сериозно!!! Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 Владо бе! много яко! уникално свирене! браво! звукът ти е убийствен, направо мечта... имаше една тема за чейна на ефектите... сега я прегледах... не си писал там! Please do!!! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 4, 2005 Автор Отговорено Септември 4, 2005 Благодаря ви Деляне,Тони,Росене и Бояне на всички за топлите думи! <_>... свиря през две китари главно - #1 custom Suhr Classic(SUHR Guitars),които поръчах през Януари и дойде наскоро и #2 custom Yamaha Pacifica USA2,koйто модел се прави в къстъм шоп-а на Ямаха в Калифорния.Иначе като записваме китарата минава само през RMC Wheels Of Fire wah педал и отива направо в усилвателя,които е глава Fuchs SLX 50(FUCHS Amps) която е модифицирана специално за мен от Скот Лърнър.Главата отива в THD 2X12" колона(THD Amps & Cabs) и от там SM-57 и в компютъра.Вси4ки ефекти са от плъг-ин-ове от чрез Сонар. Благодаря още веднъж че отделихте време да слушате! Владо Цитирай
Geo Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 Много ми хареса.Импровизациите ви са супер!!!Браво! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 7, 2005 Автор Отговорено Септември 7, 2005 Много ми хареса.Импровизациите ви са супер!!!Браво! Блгодарско много Гео,опитваме се,пък каквото стане ! Владо Цитирай
Recommended Posts