Django Публикувано Септември 3, 2005 Публикувано Септември 3, 2005 Издирвам ноти или таблатури на Пат Матини Слушах албума :2003 - One Quiet Night и много се накефихНякой знае дали пиестите от този албум за издавени някъде в нета Мерси предварително Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 (Редактирано) За One Quiet Night като начало трябва да си набавиш т.нар. Баритонова Китара произведена от Linda Manzer, щото без нея по няма да ти се получи. Китарата може да се разгледа тук, а за строя на китарата се казва следното: A baritone guitar is very similar to a regular guitar, only slightly larger and having a 28” scale (vs. around 25” in a regular instrument). On this record, Metheny tunes it to A D G C E A, with 3rd and 4th strings tuned an octave higher than normal (so-called “Nashville” tuning), and uses bass guitar strings for 5th and 6th. Редактирано Септември 4, 2005 от iBobz Цитирай
Django Отговорено Септември 4, 2005 Автор Отговорено Септември 4, 2005 Мда...мерси за инфотоАз не се сетих А иначе ноти на Матини знаеш ли къде има в нета Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 Ами честно да ти кажа хич не знам къде може да се намери на ноти, но ако ти попадне някъде - дай линк, че тва е много ценно нещо. Цитирай
Topsun Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 един приятел му има дискографията с ноти към тах,но няма да ги даде. Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Бе то и аз имам един приятел дето я има, ама той замина да учи джаз в Грьонинген и няма как да се преснимат нотите. Друг е въпроса, че говорим за една тухла, дето е сигурно 800 страници... Цитирай
Django Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 Пичове ще търся...дано отрия нещо Просто албума му е супер и тези неща трябва да се пробват Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Специално Don't Know Why би богло успешно да се преаранжира за някакъв по-нормален строй си мисля или поне аз постигнах някакви резултати в тази посока. Парчето като цяло е много благодатно за това. Цитирай
Django Отговорено Септември 5, 2005 Автор Отговорено Септември 5, 2005 Мда...туко що го слушах няколко пъти. Яко е Цитирай
mengel Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 А пък ако ти трябва дискография - имам на 3 диска... Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 я да видим кой ще черпи бири http://free.data.bg/kitaratapesho/Pat%20Me...Song%20Book.pdf Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 я да видим кой ще черпи бири http://free.data.bg/kitaratapesho/Pat%20Me...Song%20Book.pdf Еми заслужаваш бири...нема как! Айде Цитирай
Django Отговорено Септември 8, 2005 Автор Отговорено Септември 8, 2005 я да видим кой ще черпи бири http://free.data.bg/kitaratapesho/Pat%20Me...Song%20Book.pdf Пешооо от мене имаш бира))Като се видим в НБУ ще те черпя :guitar: Цитирай
Django Отговорено Септември 8, 2005 Автор Отговорено Септември 8, 2005 познаваме ли се ? Абе виждали сме се...в НБУАз съм един висок пич,от класа по китара при Дойчинов Цитирай
Recommended Posts