Stresa Публикувано Септември 3, 2005 Публикувано Септември 3, 2005 Моля за мнения и съвети тъй като най-сетне събрах пари за китарен процесор! Изборът ми се спря върху Alesis GuitarFX :think: http://www.zzounds.com/item--ALEGTRFX Ако някой е ползвал такова чудо да сподели предимствата и недостатъците! Приемат се и други предложения в границата до 200 лв. Цитирай
Django Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Супер ненормално Направо нямам думи Цитирай
Stresa Отговорено Септември 3, 2005 Автор Отговорено Септември 3, 2005 Супер ненормално Направо нямам думи То :think: ва означава че процесора е добър.......................?! Цитирай
Django Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Супер ненормално Направо нямам думи То :think: ва означава че процесора е добър.......................?! Еми ти какво си помисли Цитирай
jFog Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 (Редактирано) пробвай го ако можеш другото е много относително. Мултиефектче като всяко друго. Редактирано Септември 3, 2005 от jFog Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 недей бе, свирил съм на такова и е пълен ташак виж в ebay ако има кой да ти донесе има за по 100-120 евро лайн6 под.....ако ще е процесор поне да е нещо свястно а не дрискалка като това Цитирай
chris_barnes Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 съгласен съм с СТРАТ. кво да ти кажа пич...тоя е голяма играчка...съмнявам се да извади саунд...не съм го пускал ама кат гледам на кво мяза...ако искаш нещо евтино си земи Зуум 505 2 ...за 120-130 и ти гарантирам че ще е по-добре..не слушай тия дето ще кажат че Зуум'а не става...от евтините те са най-яки... все пак ти си преценяваш.... Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 крис, ше умра от смях моля те спри Цитирай
peshoy2k Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 (Редактирано) тва по-скоро ше звучи ако се ръгне в кубенце 20 битови конвертори :think: , 'ба ли го. Ако можеш посъбери парици за един Хюс и Кетнер и кубе........ не, забрави мн скъпо е. За процесор - корг е добър от евтините. После идват евтините диджитеци, после са по-скъпит диджитеци и босове. Лайн 6 много го хвалят и много го плюят. ако ще си купуваш първи ефект процесор си вземи нещо, което има най-малко настройки, после вече мини на по-скъпо и разправяй колко са хубави процесорите докато стигнеш до лампата и тва е едит: слушай и се вслушвай внимателно, ако те кефи, не се чуди. пожелавам ти апаратурата да се развива с вкуса ти Редактирано Септември 17, 2005 от peshoy2k Цитирай
Sieger Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 Гаранция, че от това можеш да извадиш единствено и само "главоболие", пробвал съм го и наистина доста смърдеше! Да не говорим че е от онази "чудесна" пластмаса, която няма да понесе и 10 смени на пачовете! Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 17, 2005 Отговорено Септември 17, 2005 абе посъбери парици малко, само не казвай че не можеш, защото гсм-а ти със сигурност е над 200 лв и си купи едно хубаво кубе и мирясай Цитирай
Recommended Posts