Ilen Публикувано Декември 1, 2008 Публикувано Декември 1, 2008 Ако някой ме насочи от къде мога да намеря нотите и guitar tabs за тази песен, ще ми спаси живота. Искам да я направя в рок вариант, но никъде не мога да й открия нотите. Благодаря предварително!!! Цитирай
abductor Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 Аз вече съм правил рок (че даже метъл) ремикс на тая песен преди години - можеш да го чуеш тук . Инак ноти не мога да ти дам, но хармонията й е много лесна, я има 5 акорда, я - не. Иначе е в ре-минор, помня щото трябваше да пренастройвам заради нея. Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 Парчето е просто и велико. Обаче е характерно и изисква да се изсвири от технически оправни хора. Може би е добре, който не може да си го извади да не се опитва да го свири. /без да искам да обиждам никого/ Цитирай
abductor Отговорено Декември 6, 2008 Отговорено Декември 6, 2008 Да разбирам, че не съм го извадил вярно ли? Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 6, 2008 Отговорено Декември 6, 2008 ^ Ох! Пич, не говоря на теб - направил си го. Извадил си си го и т.н. ОК е! Казвам, че ако човек не може да си го извади, няма да може и да го изсвири в общи линии. Цитирай
Ilen Отговорено Декември 9, 2008 Автор Отговорено Декември 9, 2008 Благодаря за помоща! Снощи я свирихме песента, мисля, че много добре се получи. Акордите ми ги извади доста грамотен музикално човек, каза че е в до диез. Има запис, ако се харесам, ще ви го постна тук. Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 Направете го в тоналност, която ви е удобна за пеене. Не е задължително да е в C#. Цитирай
Recommended Posts