Re-Ra Публикувано Ноември 30, 2008 Публикувано Ноември 30, 2008 Най новия синт на Роланд вече е БГ пазарите : http://www.visiarts.net/catalog/popup_image.php?pID=4192 Та да дойдем на вапроса ми..... Стружа ли си да се купи синта, и дали има флопи? Ако някои има инфо нека го сподели Цитирай
soundcraft Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 (Редактирано) Първо нека знаем цената в БГ и тогава ще те съветваме.За ориентир в Thomann е 699 евра.Няма флопи,но можеш да вкараш флашка.И на всичкото отгоре свири MP3 от нея...Но в този ценови клас бих ти препоръчал да се насочиш към YAMAHA PSR-S550. Редактирано Ноември 30, 2008 от soundcraft Цитирай
Re-Ra Отговорено Ноември 30, 2008 Автор Отговорено Ноември 30, 2008 цената в БГ е около 1500лв.... а дали тоя синт може да се сравни с па 50???? щото и па 50 струва толкова ако някои знае да сподели.... Цитирай
soundcraft Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Определено се мятай на PA-то... Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 (Редактирано) ^ понеже ти повече ги разбираш... ще ми кажеш ли, тоя PA2x pro по-добър ли е от Tyros 2(3) От Tyros 2, аз лично мисля, че е по-добър, защото слушах разни саунд демота и единственото което ми хареса бяха саксофоните и акордиона. Пък Pa2x си прави почти всичко на ниво. Сега за Tyros 3 не знам, затова те питам. Не желая да правя нова тема, затова в тази Редактирано Ноември 30, 2008 от yellow nEuphoria Цитирай
soundcraft Отговорено Декември 1, 2008 Отговорено Декември 1, 2008 ^ понеже ти повече ги разбираш... ще ми кажеш ли, тоя PA2x pro по-добър ли е от Tyros 2(3) От Tyros 2, аз лично мисля, че е по-добър, защото слушах разни саунд демота и единственото което ми хареса бяха саксофоните и акордиона. Пък Pa2x си прави почти всичко на ниво. Сега за Tyros 3 не знам, затова те питам. Не желая да правя нова тема, затова в тази За съжаление нямам конкретни наблюдения за PA 2x,но съдейки по разликата в цената и спецификациите на двата модела,както и по ревютата за тях,би трябвало YAMAHA TYROS 3 да е по-добрият. Цитирай
izi Отговорено Декември 1, 2008 Отговорено Декември 1, 2008 Колеги кажете нещо и за Yamaha PSR s550 срещо Roland EXR 5s моля! Цитирай
soundcraft Отговорено Декември 1, 2008 Отговорено Декември 1, 2008 Колеги кажете нещо и за Yamaha PSR s550 срещо Roland EXR 5s моля! Няма какво толкова да се каже,просто Ямахата е класи отгоре. Цитирай
Recommended Posts