Polyphone Публикувано Ноември 29, 2008 Публикувано Ноември 29, 2008 Колеги, записът е кофти, миксът никакъв, но се надявам да ви хареса поне малко. Ще се радвам на коментари и критика. http://media.putfile.com/Maiska-vetcher Мерси Цитирай
vanboy Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 (Редактирано) Много красиво,нежно-страхотно е! П.П.Музика,текст,аранжимент-твои ли са? Редактирано Ноември 30, 2008 от vanboy Цитирай
Polyphone Отговорено Ноември 30, 2008 Автор Отговорено Ноември 30, 2008 Романтик.Браво. Мерси Трябва да реабилитираме малко романтизма в музиката, брат! Цитирай
Polyphone Отговорено Ноември 30, 2008 Автор Отговорено Ноември 30, 2008 Много красиво,нежно-страхотно е! П.П.Музика,текст,аранжимент-твои ли са? Радвам се, че ти е харесало. Без текста, който е от Яворов, останалото е мое. За съжаление нямам време да се ограмотя технически, за да не правя такива ужасни записи...Сега виждам, че балансът е ужасен, ако въобще може да се говори за баланс.. Цитирай
aarab Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Без текста, който е от Яворов, останалото е мое. Евала бате Колко много ми хареса двугласа ако знаеш Китарката е малко тиха, може и леко ривърбче на гласа, но като цяло звучи малко ретро стил "Бийтълс". Бравос Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 1, 2008 Автор Отговорено Декември 1, 2008 Без текста, който е от Яворов, останалото е мое. Евала бате Колко много ми хареса двугласа ако знаеш Китарката е малко тиха, може и леко ривърбче на гласа, но като цяло звучи малко ретро стил "Бийтълс". Бравос Ееее, сгря ми душата! Пък и сравнението с Бийтълс хептен! Цитирай
Recommended Posts