N.S.S. Публикувано Ноември 27, 2008 Публикувано Ноември 27, 2008 Здравейте отново! Така.. след като реших да кача цифрата срещу която търся усилватели се спрях на 2 основни: Laney LX65R: 1x65W Celestion 2 канала Reverb; А другия е: Fender FM210R 2x10'' Fender Special Speaker (65W общо) 2 канала Reverb; И двата имат възможност за footswitch. Но идеята е кое от 2-те е по-доброто? Поздрави! Цитирай
sasog Отговорено Ноември 27, 2008 Отговорено Ноември 27, 2008 (Редактирано) Laney LX65R! Oт Фронтмена не съм чувал добри отзиви, ама грам даже.А ако някой знае дали ще сподели ли какъв е моделът на Celestion-а в Laney-то.В сайта им го няма Редактирано Ноември 27, 2008 от sasog Цитирай
Orion Отговорено Ноември 27, 2008 Отговорено Ноември 27, 2008 Ами да беше казал за какъв стил ти трябва поне... Цитирай
Dread Отговорено Ноември 27, 2008 Отговорено Ноември 27, 2008 Аз, давам хубав отзив за фронтмена, но само при условие, че не се свири с неговия си драйв. Цитирай
Orion Отговорено Ноември 27, 2008 Отговорено Ноември 27, 2008 Celestion-а в Laney-то e Seventy 80. Цитирай
sasog Отговорено Ноември 27, 2008 Отговорено Ноември 27, 2008 ^ Meрси.Не един и двама души са ми казвали за твърде транзисторния драйв на Фендъра.Аз клоня определено към Laney, но мнението ми си е чисто странично-в смисъл, че не мога да кажа нещо категорично тъй като не съм свирил на Laney.Все пак не звучи зле-знаеш Celestion туй онуй .Впрочем през интернет ли ще поръчваш усилвателя. Цитирай
black_skull Отговорено Ноември 27, 2008 Отговорено Ноември 27, 2008 Няма да е зле преди да купуваш да чуеш лично и 2те как звучат(демота през нета... на живо... може да пробваш даже подобен модел - ще вади тон почти същия като това което ще купуваш). Всичко зависи от това на теб кое повече ти каресва. И кое ще се върже с нещата които свириш. И 2та са добри но за различни неща. Някой който свири олдскул рокендрол ще ти каже да зимаш Фендъра, докато някой свирещ по-модерен метъл примерно ще ти каже да зимаш Лейнито. Сичко опира до личните предпочитания. Със сигурност не зимай на сухо - на базата на чужди мнения. Успех. ПП: Аз лично съм се насочил към Randall завбъдеще. Ако искаш/имаш време и желание проучи ги и тях. Обаче нямат модели от 65 вата - 50 и 75 можеш да намериш. За мене в тях е бъдещето и те съветвам да пробваш. (: Цитирай
Recommended Posts