Bo Yan Публикувано Септември 2, 2005 Публикувано Септември 2, 2005 Не съм от най-активните юзъри, но все на някого може да съм направил впечатление. понеже ме мързи ще ползвам "формата" 1. Bo Yan 2. 24 3. НБУ поп-китара 4. Китара 5. без коментар 6. без коментар 7. (1)Магистратура в НБУ, специалност поп-китара. Въпреки, че имах успех 5.62 за бакалавърска степен и два пъти повече кредити от необходимото (!!!!!) не ми дадоха стипендия, а аз реших че има и по-важни неща които да струват 1500 лева на учебна година. (2) Магистратура "компютътърни системи в музиката" в софийския. Записах се и след това бях натоварен с много работа и кракът ми не е стъпил там... 8. За съжаление нямам време за нищо странично. Иначе обичам да пътувам и да чета. 9. за повече инфо заповядайте на моята страница Цитирай
AXE Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 И си ми свил заглавието, а? :green: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=337 Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Не съм от най-активните юзъри, но все на някого може да съм направил впечатление. Само пропусна да споменеш, че всички тук са метъли, а ти си над тях. Също така пропусна да споменеш, че "ти се пише" на латиница. Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 2, 2005 Автор Отговорено Септември 2, 2005 Итсе, знам че винаги ще има някой като теб, който да го каже. поздрави go! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 а добре представил се Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Добре дошъл и приятно изкарване ( да не кажа прекарване ) ! Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Добре дошъл и приятно изкарване ( да не кажа прекарване ) ! На мъж се пожелава приятно вкарване, не изкарване. Здрасти!!! Цитирай
adXok Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Бояне, аве сайта ти е направен супер яко!!! Ама тия групички 3 1/2, Джендема и разни там хиподилски пиянски истории мноу ме раздразниха, а изглеждаш добро момче! Дай нещо свястно да чуем, че тия алкохолни делириуми и на баба ти луната и кви ли не простотии вече, сини талисмани, СеДеСараски караконжули, ми излизат на пъпа! Нещо твое дай, ако обичаш... другото е бул шит! Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 2, 2005 Автор Отговорено Септември 2, 2005 Ивайло, благодаря ти за хубавите думи. на сайта има и мои неща, които явно не си чул. Намери ги и ще се радвам да споделиш какво мислиш за тях. за три и половина и джендема явно не си добре информиран. Не искам нито да те обиждам като ти казвам това, нито да да те насърчавам да се осведомиш за тях. На мен , освен че свиря с тях, са ми най-любимите български групи. Въпрос на вкус. Никой не може да ми се сърди за това, и аз на никой не се сърдя ако не ги харесва. Ако искаш чуй "Скалата", на "3 и 1/2". То не е пиянско и макар да е записано на живо и с кофти баланс и певеца е забравил малко текста,... е много въздействащо, .. поне за мен. В момента обмислям какво още да кача като музика на сайта. Най-вероятно ще ти харесат повече нещата с групата ми, "Змей" или соловите ми инструментални неща. Още веднъж - благодаря за хубавите думи! Боян Цитирай
adXok Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 (Редактирано) Де да знам бе човек... Тва "Скалата" си ми звучи като побългарено реге. Не съ кефа... Давай твойте авторски неща, те може и да са яки! Ей ги на... а, що само две?! Едното даже е ремикс на другото?! ... хммм Много е релакс, отпуска... дано само някой да не се провикне: "Налей ми руска водка" или "Русалка пляскам по дупето в лагунката" и тем подобни тъпни! Наистина тва Утро над "Каменен бряг" е единственото яко парче. Но ми е малко скучничко... Давай други! Редактирано Септември 2, 2005 от adXok Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Не е лесно да бъде впечатлен критик номер едно на форума, трябва много старание и талант явно... Цитирай
Delyan Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Здравей ... то мина време оттогава, но концерта на ЗМЕЙ в Backstage беше много як. Кажи откъде мога да чуя неща ... демота, наживо ... въобще нещо!!! Цитирай
DeathZone Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Здрасти , много е ценно че във форума да има толкова добри "жичкаджий" като тебе. Няколко пъти съм имал възможност да те гледам на живо и винаги разбирах колко напред си пред всички дрънкащи , особенно пред тези , които се имат за големи професионалисти и виртуози. Хайде на здраве , пък свиренето ти си го можеш !!!! Цитирай
Bo Yan Отговорено Септември 4, 2005 Автор Отговорено Септември 4, 2005 Delian & DeathZone, много ви благодаря за хубавите думи, ще се радвам да се запознаем и да поджемим и полафим. Трябва да ви призная, че съм приятно изненадан да чета хубави неща за мен. Не защото ми е ниско самочувствието (едва ли е съвсем ниско), а по-скоро защото като че ли отношението е пренебрежително, тъй като правя прекалено много неща с музика, някои от които твърде непопулярни. Още веднъж, мерси особено DeathZone ме размаза от кеф... еми кво - приятно е човек да види че го харесват, нали? Delian, мерси за концерта в Бекстейдж... беше отвратително, но понеже мислехме че ще е последен вкарахме кинти и даже го записахме хубаво, на писти... да го слушаме и да се сдухваме... благодаря,че питаш. цяло лято в свободното си време (твърде малко за съжаление) се занимавам с албума на Змей. Не е дозаписан. ако дай Боже го завършим, ще се чуе. албума е над 20 песни и е доста разнообразен.има всичко. ВСИЧКО даже си мисля, че това е доста опасно , но "Змей" виждаме нещата така. междувременно, на 21 септември си идва Росен (барабани) от УСА , тоест от 22 септември сме потенциялна заплаха за всички места с жива музика - ще има много участия, ... както ние си го правим - по нашия начин... изпозаписали сме 1000 демота, но ме е страх да ги качвам на сайта, защото ако албумът бъде завършен, мп3-ките ще пречат да се продава диска, а той е лично мое финансово начинание и не ми е до смях много- много... от друга страна нямам търпение да споделя нещата ,които правим със Змей преди да е излязъл албума... ще видим... Cheers! Цитирай
adXok Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 Не е лесно да бъде впечатлен критик номер едно на форума, трябва много старание и талант явно... А и не е необходимо... Различни хора - различни идеали! Цитирай
Recommended Posts