Egon Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 T-rex, първият албум на Бийтълс е '63-та, а дебютът на Гранд Фънк е 69-та, даже 2 албума имат. Тъй че не е чак направо 70-те. Ма да не спорим де, аз просто исках да напомня...в общи линии човек никога не е сам, дори когато е първи в нещо - най-често е един от първите и т.н. Поздрави Е Цитирай
t-rex Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 T-rex,първият албум на Бийтълс е '63-та, а дебютът на Гранд Фънк е 69-та, даже 2 албума имат. Тъй че не е чак направо 70-те. Ма да не спорим де, аз просто исках да напомня...в общи линии човек никога не е сам, дори когато е първи в нещо - най-често е един от първите и т.н. Поздрави Е напълно съгласен наздраве Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 първият албум на Бийтълс е '63-та 62-ра. Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 В горния ред на мисли ми се ще да спомена, че аз много силно уважавам барабаниста на Аеросмит. Според мен той е идеален пример за точно вписващ се в групата барабанист. Амин. Цитирай
Egon Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 sa6tiat, не е 62-ра, а 63-та. Първият сингъл е 62-ра, не албум. Ай наздраве Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 11, 2005 Отговорено Ноември 11, 2005 (Редактирано) Моя грешка. Ама макси-сингълът е от 62-ра, че и синглите преди. Глупости пиша; само сингълът е 62-ра. Редактирано Ноември 11, 2005 от sa6tiat Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 Какво значи добър барабанист?, Как оценяваме кой барабанист е добър? :read: :read: :read: !!! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 абе остави ги хората,те оценяват по годините Цитирай
Egon Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 Кацко, ти да не се целиш в модераторското кресло? Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 Кацко,ти да не се целиш в модераторското кресло? аз винаги се целя нависоко Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 Поради споделената ти либоф към Ринго и ти да научиш нещо за него... Цитирай
pampi Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 И, господа, пак мое лично мнение: тук е форум за музика, та спрете да давате за пример музиканти от "Пантера", "Корн", "Продиджи" и т.н. групи, които понякога не знаят и в коя хармония им е парчето... Еее тва е брутално бе??!?!?!!? Как можа да изредиш тея три групи??!?! Не може да се стои на едно място а ти слагаш групи които измислят нови стилове направо. Когато не харесваш някоя група не може да я оплюеш просто ей така. Понякога не те интересува в коя хармония е парчето щом е готино нали.... Извинявам се за отклонението ама това е несериозно... И какво му е лошото да изразяваш пристрастия, като и ти сам го правиш с Пинк Флйд и т.н.(Пинк Флйд са супер между другото) Именно защото е форум за музика може да сложиш и Доктор Дре ако искаш щом те кара да чувстваш нещо и да се замислиш върху музиката или реденето на думи там или каквото и да е... Цитирай
counternative Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 Отговора е еднозначен: за всеки вкус си има добри музиканти! Навремето много ме изкефи един лаф на Дани Годжев: "Копеле, нали си виждал кренвирш? Е, т'ва е! Дръмера трябва да е за групата това, което е обвивката за кренвирша!"Лично за мене, ПОДЧЕРТАВАМ: ЛИЧНО ЗА МЕНЕ моето становище е: Барабаниста не бива да забравя никога, че инструмента му е акомпаниращ! Поради тази причина не си падам по Майк Портной. Когато излезе от пубертета и спре да показва колко е велик, може и да ми допадне. Иначе не отричам качествата му. Пример за типично акомпаниращи барабанисти + бесни грууваджии (в три различни стила) са Джеф Поркаро, Ник Мейсън и Стив Гад. За по-младите ще уточня, че втория е барабанист на "Пинк Флоид". И, господа, пак мое лично мнение: тук е форум за музика, та спрете да давате за пример музиканти от "Пантера", "Корн", "Продиджи" и т.н. групи, които понякога не знаят и в коя хармония им е парчето... Не искам да засегна никой, но стига фенски пристрастия и "Левски" v ЦСКА... Аз лично съм от "Славия". А иначе, поста на Мастера е както винаги на ниво и няма какво много в повече да се допълни. Отговора е еднозначен: за всеки вкус си има добри музиканти! Навремето много ме изкефи един лаф на Дани Годжев: "Копеле, нали си виждал кренвирш? Е, т'ва е! Дръмера трябва да е за групата това, което е обвивката за кренвирша!"Лично за мене, ПОДЧЕРТАВАМ: ЛИЧНО ЗА МЕНЕ моето становище е: Барабаниста не бива да забравя никога, че инструмента му е акомпаниращ! Поради тази причина не си падам по Майк Портной. Когато излезе от пубертета и спре да показва колко е велик, може и да ми допадне. Иначе не отричам качествата му. Пример за типично акомпаниращи барабанисти + бесни грууваджии (в три различни стила) са Джеф Поркаро, Ник Мейсън и Стив Гад. За по-младите ще уточня, че втория е барабанист на "Пинк Флоид". И, господа, пак мое лично мнение: тук е форум за музика, та спрете да давате за пример музиканти от "Пантера", "Корн", "Продиджи" и т.н. групи, които понякога не знаят и в коя хармония им е парчето... Не искам да засегна никой, но стига фенски пристрастия и "Левски" v ЦСКА... Аз лично съм от "Славия". Всичкото уважение за пинк флойд, но Ник Мейсън е добър повод за нова тема протовоположна на настоящата,а именно: КАКВО РАЗБИРАМЕ ПОД "НЕКАДЪРЕН БАРАБАНИСТ"... :twisted: :twisted: :twisted: Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 Всичкото уважение за пинк флойд, но Ник Мейсън е добър повод за нова тема протовоположна на настоящата,а именно: КАКВО РАЗБИРАМЕ ПОД "НЕКАДЪРЕН БАРАБАНИСТ". Дори няма да коментирам това изказване; то говори само по себе си. "Кадърен" и "можещ" са синоними; кое, казваш, Мейсън не може да изсвири?... Любопитен съм да те чуя как свириш, защото въпреки привидната липса на пряка връзка между умения и право на мнение, има един вехт - като Мейсън, но ефикасен лаф: "Обущарю, не по-горе от обущата." Тц, бате; тц. Цитирай
Recommended Posts