kik Публикувано Септември 1, 2005 Публикувано Септември 1, 2005 BREATHE Виштени-скоро и ще слушате! http://www.street.bg/users/asi_xl/ Цитирай
adXok Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Аз не знам каква́ е тая група ва́шата, ама с ра́дост ша ча́кам да ви чу́я ня́къде из интерне́т простра́нството... Ей ма как са ке́фя кат имам ударе́ния! Цитирай
Passkalero Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 BREATHE Виштени-скоро и ще слушате! Видях ви! Впечатлихте ме! Къде сте свирили,пичове? А снимката с Ларс и Джеймс? Браво!Раскажете! Цитирай
kik Отговорено Септември 3, 2005 Автор Отговорено Септември 3, 2005 Здравеите приятели,BREATHE е създадена 2002г. Преди това сме свирили в други групи! Миналата година имахме удоволствието да се запознаем с нашата любима група METALLICA! Можете да чуету наши Mp3-ки на не офицялният ни саит breathe.s5.com Ще пусна линк с още снимки с METALLICA Цитирай
kik Отговорено Септември 3, 2005 Автор Отговорено Септември 3, 2005 Ето ни и с една много любима група ! Коиато се казва M E T A L L I C A http://www.fenmetallica.street.bg/ Цитирай
VOSTOK Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 (Редактирано) А тва без съмнение е пича, който е разбил носа на Ларс в Белград, да? Редактирано Септември 3, 2005 от VOSTOK Цитирай
VOSTOK Отговорено Септември 14, 2005 Отговорено Септември 14, 2005 Пич, добронамерен съм, не ми се връзвай на майтапите, просто снимката изглежда така, все едно младежа ще откове на Ларс една . Сори за посрещането предния път, никак не бях учтив. Добре дошъл и от мен! Цитирай
DeathZone Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 Хехееееееее здравейте маняци , аз съм Росен от Монтана дето свирехме с Къндо в Mountain Lion. Добре дошли в това яко местенце ....... Breathe са супер яка банда ........ продължавайте в същия дух Цитирай
kik Отговорено Септември 18, 2005 Автор Отговорено Септември 18, 2005 Еи Роска здрасти братле,неможе да се видиме с теб.Продадох си Jacksana и си взех O L P. Разбрах че ще си идваш за известно време в Монт. Така че ще се видим! Цитирай
fifcho Отговорено Септември 28, 2005 Отговорено Септември 28, 2005 Айдееееее и я съм тука братяяяяяяя. Много сте яки. Абе обичам ви всичките. Не съм от Монтана /от Бойчиновци съм/ ама всичко там ми е толкова скъпо.Еееееех обзе ме носталгията.Продължавайте все така. Цитирай
kik Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 Фичо ти си цар бате! Много ни кефиш! Цитирай
Recommended Posts