adipavlova Публикувано Ноември 24, 2008 Публикувано Ноември 24, 2008 (Редактирано) Здравей те!Нова съм и веднага реших да попитам вас.Майка съм на 15 годишно дете,което ужасно много обича да пее,никога не се е занимавала професионално,не е ходила на пеене.Та сега иска микрофон,ако може да ми кажете какъв ще е подходящ за нея и все пак да има разумна цена,ако също така знаете някой добър музикален магазин в София ще съм ви много благодаря(и искам да отбележа,че от пеене и музика нищо не разбирам,за това се доверявам на вас ) Редактирано Ноември 24, 2008 от adipavlova Цитирай
Caruso Отговорено Ноември 24, 2008 Отговорено Ноември 24, 2008 Първо какъв ви е бюджета Второ микрофон сам по себе си не върши работа има ли каде да го включите. Ако искате звъннете ми на 0888 143709 и ще помогна Цитирай
adipavlova Отговорено Ноември 24, 2008 Автор Отговорено Ноември 24, 2008 Първо какъв ви е бюджетаВторо микрофон сам по себе си не върши работа има ли каде да го включите. Ако искате звъннете ми на 0888 143709 и ще помогна Ми да не е някакъв от 400 500 лева,не че няма да дам,но като за начала нещо около 100 200 кинта ако има такива де Цитирай
phyton Отговорено Ноември 25, 2008 Отговорено Ноември 25, 2008 Аз бих препоръчал ето този модел - Electro-Voice Cobalt CO9 В магазин Динакорд (намира се на 5те Кьошета) го има на промоция за 80лв, за тази цена е повече от много добър микрофон. Цитирай
adipavlova Отговорено Ноември 25, 2008 Автор Отговорено Ноември 25, 2008 Аз бих препоръчал ето този модел - Electro-Voice Cobalt CO9 В магазин Динакорд (намира се на 5те Кьошета) го има на промоция за 80лв, за тази цена е повече от много добър микрофон. Напълно ти се доверявам,благодаря ти,че ми каза къде се намира Цитирай
phyton Отговорено Ноември 25, 2008 Отговорено Ноември 25, 2008 (Редактирано) Няма проблем, според мен няма да сбъркате с избора Ето тук са точните адреси, телефони и работно време на магазините - http://www.pro-technica.com/read.php?cCat=102 P.S. Все пак ако иска да пее, по-добър подарък от микрофона ще е да я пратите на уроци при някоя вокална педагожка. Пък и този микрофон къде смята да го ползва? Редактирано Ноември 25, 2008 от phyton Цитирай
Caruso Отговорено Ноември 25, 2008 Отговорено Ноември 25, 2008 Ако можете за си позволите 200 лв и момичето иска да се занимава не купувайте този микрофон въпреки че имам сантименти към него - такъв беше първят ми микрофон. Във въпросният магазин има и много други модели и марки Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 26, 2008 Отговорено Ноември 26, 2008 Ако можете за си позволите 200 лв и момичето иска да се занимава не купувайте този микрофон въпреки че имам сантименти към него - такъв беше първят ми микрофон.Във въпросният магазин има и много други модели и марки Да има примерно Electro-Voice N/D767a - горещо го препоръчвам... Цитирай
Recommended Posts