tsetso Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 като гостуваха едни варненски касапи Кои са тези варненски касапи? Цитирай
eXile Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 Не бяха ли от Бургас Act Of Grotesque са въпросните Цитирай
NeonGod Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 и бахти вав бившия Sax сека Пьзела още не е направена хавата както трябва.таиче споко.а Crossfire какво за тях свират ама много еднообрази парчета.иначе са свежарки.кефат ме но не ми остава винаги врвмв да ходя да се размазвам и да викаме Спас ПРЕЗИДЕНТ Цитирай
teo_style Отговорено Май 27, 2006 Отговорено Май 27, 2006 В БГ нама свястен клуб... Да си идвал в АЛИБИ КЛУБ ВАРНА? Не но съм чувал за него...и аиде сравни го с клубче в германия Мога да го сравня с всеки клуб в Европа приятелю.И като оборудване и като интериор и като условия за свирещите(сцена,backstage с баня,тоалетна и т.н.) Да действително е много яко!Аз съм свирил с групата си от Шумен там! Цецо, поздрави от група Миш-Маш :guitar: А и АЛИБИ БЕНДА забиват доста яко! Цитирай
Elly Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 Позволявам си да ъпна темата със специален въпрос към пловдивчани: бихте ли разяснили на нас, софиянци, искащи да свирим по разни места, как и с кого можем да се свържем в Пловдив? Ще има ли сцена за софийска банда стил поп-рок-до пънк кавъри, вирееща общо взето добре по софийско? Въобще какво можете да ми кажете по въпроса? :hello: Цитирай
Niilo Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 При интерес, мога да ти дам телефона на Любо, озвучител от Пловдив. С него можеш по телефона да обсъдиш къде, какво и що да се свири, но не ти препоръчвам като цяло Цитирай
eXile Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 Ми ще те посъветвам да си приготвиш пари за пътни + някой лев за озвучител, защото вероятността да се избият е минимална. Нататък сами решавате... Цитирай
Elly Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 Мдам :think: Отговорите малко ме изненадаха - не очаквах да са така неокуражителни То това за парите е ясно, макар че поне за избиване се надявах да може да стигне... И все пак и двамата сте едни такива: ... Аз просто разучавам! Та как все пак да действам - да взема телефоните на заведенията с адрес Пловдив от програмата.бг и да питам наред? Това е най-лесно, просто исках да знам ако има някакв шорткът т.е. поне да кажете кои са заведенията, в които може да се случи такова нещо, да не се 'абим да звъним... Шегувкам се. Както и да е, ще се радвам, ако някой постне някаква каквато и да е инфо, освен "Аааа, нема сми..." БТВ Това за собственоръчното търсене на озвучител Е инфо, тук тези лица са по-скоро към заведенията и нямаше да ми хрумне... Благодаря ви! До скоро Цитирай
eXile Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 Е тук заведенията са към озвучителя Не бе, ако ви се свири - идвайте, хора не връщаме :hello: Просто имай едно наум за тези неща да няма изненади. Разходите просто не отговарят на реалността, иначе останалото си е нормално като за нашите географски ширини. Цитирай
ckeuta Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 Свирим в нашия гараж Не е голям лукс но пак е добре направили сме си го като студио Цитирай
Recommended Posts