SlipFly Публикувано Септември 1, 2005 Публикувано Септември 1, 2005 В Пловдив за сега аз и моята банда сме свирили на 2 места клуб "Сах" и "Роксбари"..интересно ми е дали има още такива клуб4ета.. не само в Пловдив!! Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 1, 2005 Автор Отговорено Септември 1, 2005 авторските неща са ни нео-металски.но кавърите като стил стигат и до металика! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 (Редактирано) еми в софия това може да се свири в О!Шипка (ще бутнете малко повечко авторски, но не е задължително). там ще свирите с друга банда най-вероятно, като входа е 3лв и групите и заведението взимат по 1лв от влязъл човек. може и в Три Уши - там не знам как е за парите може и в Кино Влайкова - там май се плаща некъв наем и си слагаш ти вход. и по разни читалища може също метъл. май е това.имаше преди некви Кокарачи и Карамби ама не ги знам как са сега. Редактирано Септември 1, 2005 от kitaratapesho Цитирай
Burton Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Fans също е много добър клуб ние засега там сме свирили Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 ааа да вярно - а как беше там - май 30% за заведението от входа ? Цитирай
Burton Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 (Редактирано) ааа да вярно - а как беше там - май 30% за заведението от входа ? ами аз не се оправям с парите, така че може и да те излъжа... но мисля че целия вход го прибира групата а входа е като в Шипка - 3 лв. edit: всъщност няма какво да се чудя, за парите които взехме последния път надали сме събрали 150 човека Редактирано Септември 1, 2005 от Burton Цитирай
MDFk Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 (Редактирано) Fans също е много добър клубние засега там сме свирили Кои сте вий? Интересно ми е да знам, да 'одим, да видим... @kitaratapesho извинявам се ако греша, но си спомням че едно време спомена накакъв клуб където се свири джаз? Няма ли го вече или съм в грешка?.... Редактирано Септември 1, 2005 от MDFk Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 едно време се свиреше джаз на много места. сега единственото място, където се свири само джаз е ресторанта Checkpoint Charlie. това е. аааа и там се свири само петък и събота Цитирай
MDFk Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 едно време се свиреше джаз на много места. сега единственото място, където се свири само джаз е ресторанта Checkpoint Charlie. това е. аааа и там се свири само петък и събота 10х.. . Тюх ...аз си мислех че има някакво клубче, където се свири поне от време на време.... Цитирай
Burton Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 (Редактирано) @MDFk, групата се казва "Ювиги" ей те тука снимки от последната свирня във Fans Редактирано Септември 1, 2005 от Burton Цитирай
pora_e_priqtel Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Е в Swingin' Hall не се ли свири джаз? Ами в Jazzy? Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 клуб "Маската"-Студентски Град Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 групата се казва "Ювиги"ей те тука снимки от последната свирня във Fans Burton много сте зловещи не бях виждал група с двама китаристи по клубовете. Кога ще свирите пак във Фенс? Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 ми те тия групи с двама китаристи ходят по менеявно има нужда от двама китаристи за да ме надвикат..тва малко офф стана ма сорииначе Ювиги ше свири във Фенс пак,ама по кое време още не се знае...иначе в суинга от известно време насам свири Пецко,па той не е точно джаз Цитирай
Recommended Posts