Slide Публикувано Ноември 24, 2008 Публикувано Ноември 24, 2008 Здравейте на всички! Реших и аз да напиша едно "самопредставяне", щото мина вече достатъчно време, от как се подвизавам из тоя форум. 1) Slide - не знам от къде ми дойде... иначе се казвам Момчил... 2) Роден съм на 6 април 1989, което ме прави.... 19 годишен, към днешна дата. 3) За момента съм със сред образование. По порефесионална квалификация съм "монтажник на енергийни съоражения и газови-топло-инсталации. Више не можах да запиша тая година... 4) Пробвам се да посвирвам на китарка... 5) Рок, основно - хард, софт, глем. Послушвам и доста блус, както и тежичко (хеви, траш, грайнд), като ме удари... 6) Прекалено много са за да ги изброявам... В началото бяха Rainbow. 7) Май доста проекти имам, които не съм реализирал... Учих се едно време да свиря на барабани - не ми се получи. Пробвах се и на бас, май по-скоро само като идея... В професионала сфера се пробвах като складов работник, автобояджия и разбира се - газов техник, монтажник... Май нищо не се получи като хората, в крайна сметка... 8) Интереси бол... Компютри, програмиране, коли, машнистроене, дървообработка... от много неща по малко. 9) За мен... Както вече казах - казвам се Момчил. От Разград съм (едно китно градче...). В момента попринцип се водя, че живея във Варна, ама ако питат мен - хич не съм там. Предполагам, че след като съм на 19 съм от новото поколение, безперспективни търтеи, ама не знам, времето ще си покаже. Планове и идеи имам, и то големи, въпроса е може ли човек да получи шанс и да реализира нещо... Иначе пък конкретно за музиката - Започнах да заглеждам китарата, когато бях май 12-13 години. (Един стар Орфей на баща ми - може би над 20 годишен.) На уроци никога не съм ходил... То за това ми е и такова нивото де... Първата, песен, която научих (от части) беше, разбира се, клише - Nothing Else Matters - показа ми я сестра ми, която по него време ходеше на уроци по китара доста сериозно. След това интернета, уроците, видео-такивата, таблатури, малко (много) ноти... Почти не съм свири колективно с други музиканти, а и съм решил и за напред да е така. Имаше една две световно известни квартални пародии на музикални формации и тва е май. Иначе във форума не знам от колко време се подвизавам. Тая ми регистрация е от началото на 08'. Преди тва имах още две или три, на които дори и не мога да се сетя никовете им. Знам само, че или все си забравях паролата (съвсем типично за мен) или имах проблеми с достъпа до форума, поради незнайни причини... Ами, тва е май, което се сещам, пък и стига съм се отплесвал. Поздрави на всички! Цитирай
Recommended Posts