Daniel_V Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 Като искаш приятелски настроен и непросташки форум ходи в този на сп. Космополитън, ние тук сме рокаджии! YEAH BABY!!! Иначе посланието на "рекламата" ми хареса... Аз лично мразя GuitarHero...подигравка с истината. Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 Яка рекламка и аз мразя Guitar Hero,ама се чудя ква е тая реклама където показват нещо което е по добро от друго.По-принцип е забранено и като рекламират прах за пране примерно Персил ,не казват той е по-добър от Ехо савекс да речем,а слагат някакви кутии на които не пише нищо.Иначе е голям булшит да седнеш да целиш светещи кръгчета,с цветни бутончета монтирани на пласмасова китарка.Тва убива креативноста на дечицата според мене. Цитирай
sasoh Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 Ако рекламираха конкурентен продукт, тогава може би щеше да подлежи на някаква критика. А целия този анти-guitar hero хайп извън Щатите е напълно безпочвен и позьорски, в България едва ли има над 100 човека общо с такъв контролер Цитирай
kitaratapesho Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 Знам какво е значението на думата "internets", въпроса беше как се употребява и кой е често използвания лаф, но както и да е. По тази тема няма да споря (както се е случвало предишни пъти относно "американски изрази"), тъй като не ми представлява интерес. А за другото - няма нужда да се карате, различните хора ги кефят различни неща. Не е нужно всички да сме еднакви. Поздрави, Петър Цитирай
THEWOLF Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 Ако рекламираха конкурентен продукт, тогава може би щеше да подлежи на някаква критика. А целия този анти-guitar hero хайп извън Щатите е напълно безпочвен и позьорски, в България едва ли има над 100 човека общо с такъв контролер дам аз съм с калвиятурата и за да играеш играта ти трябжа поне малко чуство за ритъм Цитирай
Dread Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 Още ли се пише по тази олигофренска тема? Ние сме несретници, бе момчета, как се стигна до тук? Цитирай
HevyDevy Отговорено Декември 19, 2008 Отговорено Декември 19, 2008 За да не пускам нова тема, ще влезна в ролята на форумния некрофил и ще посъживя тази :д Китарен Идол с истинска китара? Аз знам за два такива проекта, единия от който е безплатен и може да пробвате веднага. Другия бе отложен за догодина поради проблеми с разпознаването на ноти и по-точно акорди и т.н. Безплатния: http://littlebigstar.net/main/ (в бета е) Отложения: http://en.wikipedia.org/wiki/Guitar_Rising Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Декември 27, 2008 Отговорено Декември 27, 2008 Хааахаххаах, това е добро, ама това е по - добро! Цитирай
Recommended Posts