Evtim Djerekarov Публикувано Ноември 22, 2008 Публикувано Ноември 22, 2008 (Редактирано) Навивам едни адаптери и ми трявбат ALNICO BAR магнити. Лесно намирам керамични и неодимови магнити, но алнико - трудно. Във връзка с това искам да питам кой е най-евтиния адаптер с алнико блокче, който сте виждали и знаете ли къде се продава, както и на каква цена. Също така, ако някой от вас има повредени алнико хъмбъкери, може да ми пише да договорим някаква цена. Редактирано Ноември 22, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
dandilov Отговорено Ноември 23, 2008 Отговорено Ноември 23, 2008 (Редактирано) Провери ли в "Прамиз"? Ето линк: http://www.pramiz.com Редактирано Ноември 23, 2008 от dandilov Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 23, 2008 Автор Отговорено Ноември 23, 2008 Да, нямат алнико с подходящ размер. Цитирай
dido73bg Отговорено Ноември 24, 2008 Отговорено Ноември 24, 2008 Здравей! Аз съм Дидо и в момента живея и работя в София. В момента имам Фендер стратокастер и съм много доволен от него просто съм влюбен в китарата си, но много свиря по някога по 6 7 часа на вечер и моя фендер ми идва страшно труден създава ми проблеми и с ръката вече.Както и да е това си е мой проблем Причината поради която се реших да ти пиша е, че разбрах, че разбираш от адаптери. Реших и ве4е си купих една по евтина китара която смятам да апгрейдна и която е доста по лесна за свирене.Какви адаптери ще ме посаветваш да сложа при услоловие че китарата е с един двоен и 2 единични.Аз се кефя на блус, рок но и по по-тежичка музика си падам за това и държах да има двоен адаптор. Ще бъда много благодарен да чуя твоя съвет защото не разбирам много от такива неща пък и си е най-добре човек да чуе мнението на специалист! Поздрави Дидо!!! п.п. новата ми китара е Squier Showmaster Извинявам се че пиша тук но кутията ти беше пълна Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 24, 2008 Автор Отговорено Ноември 24, 2008 Aми влез в сайта на Dimarzio, Duncan и др. Там има описание на всеки от адаптерите със звукиви семпли. Като цяло, от този скуаер няма да изкараш особено прекрасен тон, но може да сложиш добре звучащи адаптери. За хъмбъкера - има едни JHS, на които пише Guitar Tech - напълно достатъчно добри са за твоето приложение а не са и скъпи. Много близки са до PAF като характеристики, само дето са с керамичен магнит. За синглите - зависи какво искаш като звук.. Цитирай
Recommended Posts