vlex Публикувано Август 31, 2005 Публикувано Август 31, 2005 Здрасти аз си пуснах нета и пак ще досаждам така че модовете май ще се мобилизират Ся по същество търся таб на KISS - Crazy Crazy Nights по възможност за Guitar Pro че тия които намирам в mxtabs.net примерсно не сртуват пък и в гитар про е мн по-елементарно... ей измислили са го хората! програма за галфони като мене ама кво да се прави без сорс сме за никъде... Мерси предварително Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 mysongbook.com пробва ли там? Цитирай
vlex Отговорено Септември 1, 2005 Автор Отговорено Септември 1, 2005 Ми не искам да съм груб ма не съм чак толкоз зелен та да питам преди да проверя по-големите сайтове за табулатури Иначе ще съм мн благодарен ако някой успее да намери нещо и го прати насам П.П. Търся също и SuperMax - It Ain't Easy малко съм нагъл ма съвсем леко Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Имам 60-70мб архив с табс за гитар про от майсонгбук, някой ако иска може да си ги свали от магарето, ако не, ако не ме домързи мен и някой ги иска, ще ги кача в датабг Цитирай
vlex Отговорено Септември 2, 2005 Автор Отговорено Септември 2, 2005 (Редактирано) Ми мерси за предложението ма мене ме инт конкретно тия двете... щото проблема е че нз и къде освен mysongbook mxtabs tabx да търся Редактирано Септември 2, 2005 от vlex Цитирай
SlipFly Отговорено Септември 16, 2005 Отговорено Септември 16, 2005 никифенче аз имам някаде около 28000 файл4ета за тая колекция ли говориш или за по голяма.някой ми каза че имала няква нова по голяма? Цитирай
mariyan88 Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 здр Nikifena аиде ако мое да ми пратиш тиа 60 /70 МБ зз pro Guitar mariyan52@abv.bg ето ми маила мерси предварително. Цитирай
fluti Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 малко трудно ще ти ги прати на мейла по-добре на някой сървър да ги качи Цитирай
lyubenski Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 Tърси тук ultimate-guitar.com, този сайт е най-поддържан в сферата на таблатурите според мен Цитирай
RockoBG Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 Последната колекцийка която дърпах е 156 MB (163 979 320 bytes) в архивиран вид иначе е 705 MB (740 220 571 bytes) кажете някво място и ше ги кача... Само да предупредя, че в голямата си част са си баш глупости... Цитирай
pampi Отговорено Август 6, 2006 Отговорено Август 6, 2006 Kiss-Crazy Crazy Nights Ами 2 от тези са точно от май сонг боок ама има и трета от някакъв друг сайт... Дано да ти свърши работа това. А сайта е www.911tabs.com... П.П. Тез Супер Макс май никой не ги вади, щот за тях няма никакви резултати в търсачката, така че успех с ваденето по слух Цитирай
vlex Отговорено Август 9, 2006 Автор Отговорено Август 9, 2006 (Редактирано) Хахаха тая тема е от зората на времето... Кой я е съживил Иначе мерси все пак. Аз Крейзи найтс си я намерих много отдавна, но супермакса воистина никъде го няма... Имам малко други неща да вадя преди него и после трябва и с тва да се захвана... Редактирано Август 9, 2006 от vlex Цитирай
mariyan88 Отговорено Август 19, 2006 Отговорено Август 19, 2006 здр можели някои да ми прати Guitar Pro 5 обаче палната версиа а не демо 10ХХХХ предварителнло или някои да ми каже откаде да я истегла . Цитирай
Recommended Posts