keeper Публикувано Ноември 16, 2008 Публикувано Ноември 16, 2008 Имам тази карта от скоро, интересува ме как да я накарам да работи на повече от 44.1 MHz - сменям семпъл рейта от панела на картата но когато стартирам каквото и да е музикално приложение - той се връща на 44KHz. С последния драйвер съм на XP SP3. S/PDIF а си работи перфектно на всички честоти - аналога само на 44 KHz. Освен това как да разбера колко бита е звукът ми - в Кюбейс стартира нов проджект само на 44Khz и 16bit - искам да записвам на 48KHZ и 24bit. Предполагам че аз нещо греша в настройките. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 16, 2008 Отговорено Ноември 16, 2008 Софтуера кара картата да сменя рейта . Задай на софта на каква честота да я пуска . Цитирай
keeper Отговорено Ноември 16, 2008 Автор Отговорено Ноември 16, 2008 Mоже, аз обаче никъде не открих в Кюбейс да се задава подобно нещо. Цитирай
oggybogy Отговорено Ноември 16, 2008 Отговорено Ноември 16, 2008 ...задаваш в Cubase нов проект...третата колонка горе project...project setup(или Shift+S) и излиза прозорец....там всичко се вижда... Успех! Цитирай
Recommended Posts