Blind_Fury Публикувано Ноември 15, 2008 Публикувано Ноември 15, 2008 Здравейте на всички! От малко повече от година имам Fender Squier Strat обаче задобрях и не ми стигат прагчетата за сола... Когато си я взех живеех в Шумен, от това лято съм софиянец и искам да попитам къде тук има магазин за китара ( музикален ) ,и не броим технополис, тъй като не е най-доброто място, а и няма разнообразие. Мислех и за покупка по интернет, ама 19% доставка - мммнее! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 15, 2008 Отговорено Ноември 15, 2008 (Редактирано) Динакорд, Ямаха Суперстор, Малък ЦУМ, xxxx, Фактор, Капъша и др.. Потърси някоя от тези ключови думи в търсачката и ще намериш отговор. Редактирано Ноември 15, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Blind_Fury Отговорено Ноември 15, 2008 Автор Отговорено Ноември 15, 2008 (Редактирано) Може ли да ми дадеш адреси или ги има в GOOGLE Редактирано Ноември 15, 2008 от Blind_Fury Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 15, 2008 Отговорено Ноември 15, 2008 (Редактирано) Търсачката на форума имам предвид. Има цяла тема за музикалните магазини, може да я намериш и да им видиш адресите, след което да обиколиш. Редактирано Ноември 15, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Blind_Fury Отговорено Ноември 15, 2008 Автор Отговорено Ноември 15, 2008 Нещо не става на БГ? или на английски да пиша имената? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 15, 2008 Отговорено Ноември 15, 2008 Имаш ЛС с адресите на 5-6 от най-известните магазини. Цитирай
Recommended Posts