Tomcat Публикувано Ноември 11, 2008 Публикувано Ноември 11, 2008 Ооо хора,здравейте първо, а са на въпроса: Китарата ми(едната кухарка) грифът и е толкова мръсен( ) с нещо кат стара паста,така е от какт я имам и исках да питам след като го почистя с кво да го 'измия' допълнително,бях чувал за някво лимоново масло или нещо такова и от къде да го купя и най-важно колко струва. Благодаря предварително Цитирай
vlex Отговорено Ноември 12, 2008 Отговорено Ноември 12, 2008 Аптеките - ползва се и бадемово, но има разлика (в момента ми се спи прекалено много, за да мога да формулирам нещо по-смислено като отговор...) Има и комплекти за грижа за фретборда (в xxxx ги продават такива на дънлоп например). И не го мий с вода, щото като кажеш "като го измия" и си представям под мивката със стара четка за зъби да жулиш под струя вряла вода... Надявам се са само опасения, а не реално случващо се събитие Поздрави, Влад Цитирай
Tomcat Отговорено Ноември 12, 2008 Автор Отговорено Ноември 12, 2008 Не се безпокой не съм тръгнал да 'го мия' под мивката,и на мен ми се спеше и не го формолирах добре,имах предвид да го почистя,та колко струва този комплект от РФ? много ще ми помогнеш Цитирай
vlex Отговорено Ноември 12, 2008 Отговорено Ноември 12, 2008 (Редактирано) Никаква идея за цените нямам, но ако не се лъжа е писано из форума (порядъка 25-35-40 кинта бяха май). Аз лично си купувах в бг масло от аптеките и след почистване мацвах с една дебела четка да има и да попие, после го избърсвах и си вършеше работа Бтв фборда трябва да бъде мазан периодично с масла, не за да се предпази то мазнотии и глупости, ами за да не стане чуплив и да се спраска под напора на тръс род-а вътре (например) Поздрави, Влад едит: Ники ме е изпреварил - той трябва да е по в час с цените от мен Редактирано Ноември 12, 2008 от vlex Цитирай
Tomcat Отговорено Ноември 13, 2008 Автор Отговорено Ноември 13, 2008 Благодаря за инфото само едно нещо не съм съвсем сигурен но или тази китара няма тръст род или е от тия дет са от панти жек не регъряемите(или там както се казва) и не се вижда аре наздраве Цитирай
vlex Отговорено Ноември 13, 2008 Отговорено Ноември 13, 2008 Има и шанс да са сложили шпилка, която да го опъва и да не се регулира, а има и възможност да се регулира от резонаторната кутия (доста акустични китари имат гайка от вътрешна страна, поради естетически и не само причини. Поздрави, Влад Цитирай
Tomcat Отговорено Ноември 13, 2008 Автор Отговорено Ноември 13, 2008 Аха благодаря на всички за помоща,съвсем скоро ще я почистя а през това и след това време: Rock on bro's and sisters Цитирай
Recommended Posts