Nevermore Публикувано Ноември 11, 2008 Публикувано Ноември 11, 2008 Здравейте. Не знам дали тук е мястото, където да поместя този вид обява. Ако не е моля модераторите да преместят темат ана подходящото място. Търся човек - професионалист, който да нарисува обложка. Не искам да бъде 100% дигитално изпълнение. Имам идея какво искам да бъде, готов съм и да финансирам съответната творба. Ако можете да ме насочите или някой да се свърже с мен - идеално. Моите координати за връзка: Станислав stumpy@abv.bg skype: thenevermore mobile: 0878267891 И предварително благодаря! Цитирай
mproject Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Обади се на Теди - тя ни направи плакатите на групата. Обясни й какво си представяш и искаш 0887 65 05 30 e-mail: tedi_kaneva@abv.bg Успех! Цитирай
Demiurg Отговорено Ноември 27, 2008 Отговорено Ноември 27, 2008 Интернетското "сборище" на художници е Графила (http://www.graphilla.com/) Пусни там обява и виж. Обложката на Pandommind я прави човек от там (па май и двама). Има си и хора за запис на видеоклип, и за анимации, монтажи и ефекти към него, има си хора за всичко. И най- важното - там ходят хора професионалисти. Цитирай
Recommended Posts