ljbomir Отговорено Октомври 8, 2009 Отговорено Октомври 8, 2009 треската си е готина като цяло и дали я преудоляваш и до каква степен няма значение толкова, колкото дали ти се отразява на свиренето. Защото ако започнеш да грешиш да бъркаш партии тогава става кофти. При мен най-честите грешки са "кога трябваше да вляза" или "коя партия беше след тази". Последният път едното парче така го осрахме че никой от бандата не знаеше в коя част на парчето сме и съответно всеки свиреше различна партия и се получи супер разместване, направо голям резил.... хахахахахах Цитирай
hand_of_doom Отговорено Октомври 9, 2009 Отговорено Октомври 9, 2009 Е то ега ти треската дето ще да е било. Верно, виждал съм подобни случаи, когато забравяш какво трябва да свириш, ама да се разминава цялата група - по-скоро бих го отдал на недостатъчно репетиране на песните (знам ли?!?). Когато изляза на сцена и се спека яко ( ), обикновено мисля върху това дали го изпълнявам правилно, а не коя партия следва Ако знаеш песента като 5те си пръста, няма такава опасност (това си е мое мнение, не се бъркам на никого ). Цитирай
Pepi01 Отговорено Ноември 27, 2009 Отговорено Ноември 27, 2009 С моите приятели Johnnie, Jim и Jack Цитирай
master_gamgee Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Е то ега ти треската дето ще да е било. Верно, виждал съм подобни случаи, когато забравяш какво трябва да свириш, ама да се разминава цялата група - по-скоро бих го отдал на недостатъчно репетиране на песните (знам ли?!?). Когато изляза на сцена и се спека яко ( ), обикновено мисля върху това дали го изпълнявам правилно, а не коя партия следва Ако знаеш песента като 5те си пръста, няма такава опасност (това си е мое мнение, не се бъркам на никого ). здраво репетиране тъй че само с кимване да се разбирате и същевременно да си знаете песните и от сън да ви бутнат (дето имаше един лаф)...оттам нататък и да спечеш, може да оплетеш 2-3 пръста, ама другите ще продължат и ти ще се включиш пак след 2-3 сбъркани тона. Цитирай
agrogrind Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 (Редактирано) треската си е готина като цяло и дали я преудоляваш и до каква степен няма значение толкова, колкотодали ти се отразява на свиренето. Защото ако започнеш да грешиш да бъркаш партии тогава става кофти. При мен най-честите грешки са "кога трябваше да вляза" или "коя партия беше след тази". Последният път едното парче така го осрахме че никой от бандата не знаеше в коя част на парчето сме и съответно всеки свиреше различна партия и се получи супер разместване, направо голям резил.... хахахахахах 'Щото не ти се е случвало китариста(аз) и басиста да свирим една песен , а барабаниска и вокала - друга Голямо мазало беше на сцената , даже направо размазало Та за сценичната треска - три , четири бири оправят работата Редактирано Декември 2, 2009 от agrogrind Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Декември 5, 2009 Отговорено Декември 5, 2009 Винаги леко на градус! Естествено, започвам да свиря на пиЯно и на китара, 2 в 1, неочаквано добра комбинация ... Цитирай
Recommended Posts