Jump to content
Българският форум за музиканти

Колан за акустична китара


Lekov

Recommended Posts

Почнах да си правя колан за акустичната ми китара, единия край го захванах за края на тялото (най задната част на царгите където има едно пластмасово топченце, предназначено за това) обаче за другия край няма никъде такова ... На старата ми кремонка имаше една видия завита в грифа малко преди горния мост, но тъй като новата ми китара е най малкото нова не искам да правя такива селски изпълнения. Някой да знае каква е точно техниката на слагане на колан на акустична китара?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами...наистина това с връзването е най-простият и лесен и евтин вариант.

Другият е да си сложиш пак нещо подобно на "видия" пак на онова място където е била на другата ти китара...то така или иначе това място е безупасно...е стига да не пробиваш много де!?!

 

А има...продават едни стойки...не знам точно дали имат специално име, но...те са такива за свирене на акустична китара в право положение на изпълнителя.

Стойката се поставя пред теб на земята и е висока...е...регулира се де...но вдига се до кръста ти горе долу и...отгоре се поставя китарата и ти не я държиш а само свириш на нея!

...

Ей сега се порових, но не можах да попадна на снимка в нета за да ти я пратя...но---потърси като имаш време и ако се интересуваш!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.