zrak Публикувано Ноември 5, 2008 Публикувано Ноември 5, 2008 Здравейте, от много време искам да си поръчам бас Dean, но не знам дали серията която ми харесва и за която имам възможност отговаря на парите си?? За да не пиша дълго описани ще постна линка - от ebay, тъкмо ще съм благодарен ако някой знае немски и помогне да разбера типа адаптори които използват. Ако някой е ползвал Dean от същия клас, ще съм благодарен да изразите мнение. Ето линка - http://cgi.ebay.de/DEAN-Guitars-Metalman-2...A1%7C240%3A1318 Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Скоро в нас се мандахерцаше един диин бас. Много кофти изработка! на места дори не беше минат с шкурка. Личеше си къде е минавала цнц фрезата и как не са го почистили като хората. Баса беше активен. Платката беше в една кутийка залята с някаква смола. Електрониката беше дала фира и не може да се оправи заради залятата платка и так а баса от активен стана пасивен. Аз лично не бих си купил инструмент на диин. Това е моето мнение. Цитирай
Recommended Posts