NaSeTo69 Отговорено Ноември 8, 2008 Автор Отговорено Ноември 8, 2008 Ако знаите нещо на горе долу на същата цена пишете китарата изкам да е сред сола и такива работи но мисля да зимам Ибанеза повече ме кефи на външен вид Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 ...аз лично свиря на Ибанци защото ми харесват като звук...тремола...седем струни...вид...и т.н. ...но фендер стратокастер и техните успешни копия винаги са ми били по-удобни...за нищо на света не бих свирил на страт защото не отговаря на изискванията ми...при все това го намирам за най-удобната китара...ако за удобство си говорим де...иначе РГ-тата които са много сходни с ЖЕМ-овете на ВАЙ се достатъчно удобно направени че да се свиква с тях...и като веднъж им свикнеш и се адаптираш...после ще ти е трудно да ползваш други модели...поне при мен се получи така...обаче на Ибанез са важни тремолото...адаптерите...специфичното звучене...и т.н. а удобството минава на по-заден план... Цитирай
NaSeTo69 Отговорено Ноември 9, 2008 Автор Отговорено Ноември 9, 2008 Изкам да попитам и още нещо вижте http://www.thomann.de/ie/ibanez_jem555wh.htm малко по надолу пише китара + улсивател +.......... и така нататак искам да попитам дали улсивателя в комплекта и другите неща са хубави Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 ...оттук се вижда че усилвателят я скапан а куфарът не е оригинален Ибанез кейс(Ибанците трудно се сместват в други кейсове)...според МЕН не си струва...ама ти си преценяваш... Цитирай
Recommended Posts