Paldi Публикувано Ноември 5, 2008 Публикувано Ноември 5, 2008 Живо здраво как сте? Намира ми се един Булетстрат ,който доста ми тежи като свиря прав с колан! Интересно ми е има ли някакъв начин да се олекоти китарата с 1-2 килограма . Аз се сещам само за тремолото с все пружините и евентуално да я осакатя и да отрежа някое голямо парче - примерно от рогите ..Някой да е пробвал подобно нещо?! Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 ...че тя цялата китара да тежи има няма 3-4 кила...вземи някоя махагонова тупалка тип ЛП...посвири на нея някой друг ден...после да видиш твоята как ще ти се стори лека като перце... Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Градски, вземи си по-широк колан или верно вземи да заякнеш...3-4 кила е тая китарка, не е торба цимент...а китарата няма нужда да я сасипваш...или пък си вземи столче, сядай и си дрънкай... ...'айде със здраве и наблягай на тренировките Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 Squier-ите са едни от най-леките китари, свиквай. Иначе по-широк колан наистина помага. По една китара няма какво толкова да се олекоти. Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 5, 2008 Отговорено Ноември 5, 2008 ...ама как го нахранихте човека...това за колана е доста добра идея...колото е по-широк на толкова по-голяма площ се разпределя натоврването...може също така наистина да пробваш да посвириш с китарата на някой приятел от тежък махагон...после товята наистина ще ти се стори релативно по-лека...аз едно време държах в къщи нарочно един бас Кремона...за да мога да свиря на него и да ми е неудобен...та после на електричката да хвърча... Цитирай
Arteglam Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Моя леспол тежи сиг 7-8 килограма Просто като свириш всеки ден прав по 1-2 часа и се свиква Мене ме боли рамото ама ко да се прави съдба.Калъфа ми заедно с китара тежат 10 кила мерих ги А той калъфа повече от 1-2 няма как да тежи И секи ден мъкна китара и кубе Цитирай
Metanoia Отговорено Ноември 6, 2008 Отговорено Ноември 6, 2008 Мен ако питаш, вземи си един хубав колан и си оправи стойката. Не ти тежи китарата, а ти е неудобна - има разлика. Цитирай
IgniteAll Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 Още един коментар като горните, които изтрих и ще ме намразите за поне 20 дни! Предупреждавам всички, включая и потребителят, който си позволи да държи грозен тон въпреки бутона Докладвай. Като имаш тема, която е наспамена, ИЗПОЛЗВАЙ ГО! Нас затова ни има! Цитирай
Recommended Posts