Slacoth Публикувано Ноември 4, 2008 Публикувано Ноември 4, 2008 Прави ми впечатление, че китарите Squier - SSS, които са произведени в заводи извън Китай, се срещат доста често със странните като брой 21 прага, докато по-евтините такива китари, които са Китайски даже и с един хъбъкер винаги са със "стандартните" 22 прага. Някой знае ли защо е така? А ако и вие имате такива наблюдения, кои са според вас по-добрият инструмент? Цитирай
sevenstring Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 (Редактирано) Нищо странно няма в страт с 21 позиции. Това е класическият вариант на модела, такива са стандартните (MIM) серии на Fender, както и повечето им classic серии. При Squier-ите с 21 позиции (мисля) са основно Bullet и Affinity сериите, които са най-базисните възможни модели и е нормално да нямат нищо различно от класическите (освен, че са по-некачествени ). П.С. И моят страт е с 21 прага. Искаш да кажеш, че не ми струва китарата, а? Редактирано Ноември 4, 2008 от sevenstring Цитирай
Slacoth Отговорено Ноември 4, 2008 Автор Отговорено Ноември 4, 2008 Благодарско друже, и моля моля нищо против твоята китарка не съм казвал, каквато и да е тя. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 Mмда, 21 прагчета е "нормалното", така че няма да се плашиш. И на Малмстийн Фендерите също са с по 21 прагчета. Цитирай
Slacoth Отговорено Ноември 4, 2008 Автор Отговорено Ноември 4, 2008 Ето защо бриджа ми е толкова назад. Цитирай
Recommended Posts