tupoto kopele Отговорено Септември 1, 2005 Автор Отговорено Септември 1, 2005 Парчето е записвано преди няколко месеца в "Pacific studio"/това е на Жельо-EX P.I.F студиото, намира се където беше бившата "Жълта Музика".Надявам се скоро да запишем още парчета.... и благодаря за отзивите А какво ще кажете за звука Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 1, 2005 Автор Отговорено Септември 1, 2005 я дай директен линк, че не мога да се оправя Значи директен линк май немога да ти поствам ама като влезеш в АВТОРСКА МУЗИКА има една тема там от важните...втората е мисля казва се МЯСТО ЗА АВТОРСКА МУЗИКА от AXE и така де там влизаш и всичко е обяснено ама яката....щом даже аз го разбрах Айде ще се радвам да го чуеш парчето Цитирай
Burton Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Много приятно парче! Звука също ми хареса! Айде очакваме следващите Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 2, 2005 Автор Отговорено Септември 2, 2005 благодаря за отзивите бе пичове Цитирай
adXok Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 Ами... що така тясно звучи, само при мен ли е така? Всичко някакси в центъра набива! А иначе е тип Helmet, Pearl Jam, Silverchair... не чух нищо ново. Дано да не се обиждаш, може пък и това да сте целили, де да знам! Цитирай
Achiles Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 я пак ми обясни, ама като на идиот. Писал си, че е в gmail ама там си е поща. Цитирай
Nikichka Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 абе коко,знаеш ли коя съм аз? още съм в бургас,митака ми каза за тая страница ама немога да си сваля песента щото съм много боса в тия работи,я ми обясни подробно че ми се иска да я чуя.. ти кво правиш,написа ли някоя друга лирика като в твои стил,аре дерзай,няма само митака да ги пише..тъкмо ще има разнообразие :idea: поздрави на Лили. и все пак аз съм Ники,ако слу4аино не си се сетил Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 сетихме се коя си и без да споменаваш директно айде, че почна семестъра Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 2, 2005 Автор Отговорено Септември 2, 2005 я пак ми обясни, ама като на идиот. Писал си, че е в gmail ама там си е поща. значи като влезеш в авторска музика отиваш на втората тема МЯСТО ЗА АВТОРСКА МУЗИКА !!!!!!!!!!!!!!!!Там е обяснено....оффф а бе пишеш www.gmail.com после user name muzikant.org и паролата е mymusic после като влезеш виждаш парчето Ti_Li_Si tupoto kopele кликаш на него и излиза едно чудо гледаш къде пише download кликаш отгоре и готово Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 2, 2005 Автор Отговорено Септември 2, 2005 thanks за поздравите Цитирай
Nikichka Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 сетихме се коя си и без да споменаваш директно айде, че почна семестъра кво ми се правиш бре пешо? и аз те знам кои си. няма пък да доида за тъпия семестър,гаден университет Цитирай
Nikichka Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 сетихме се коя си и без да споменаваш директно айде, че почна семестъра какво правиш сега бре?върви ли хавата?ти няма ли да завършваш всъщност? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 (Редактирано) всичко е наред, като изключим факта, че още не мога да се науча да свиря на китара и затова записах да уча тонрежисура и ще завърша догодина чааааааааааааааааак но пък сигурно ще посвирим с новата ми банда на откриването на годината. ще изпуснеш купона кольо няма нищо против да си лафим в темата му, май............ :think: Редактирано Септември 2, 2005 от kitaratapesho Цитирай
tupoto kopele Отговорено Септември 2, 2005 Автор Отговорено Септември 2, 2005 :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
Achiles Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 10x, stana, sega teglja neshto Цитирай
Recommended Posts