Женя Публикувано Ноември 3, 2008 Публикувано Ноември 3, 2008 Искам да си купя ел.цигулка на старо,но от Пловдив.Ако някой си е сменил своята и си продава предишната,може да ми се обади. Цитирай
ПаНчАтАнТрА Отговорено Ноември 3, 2008 Отговорено Ноември 3, 2008 Искам да си купя ел.цигулка на старо,но от Пловдив.Ако някой си е сменил своята и си продава предишната,може да ми се обади. Едва ли има някой с електрическа циг. можеш да потърсиш в някой музикален магазин в плд. не мога да ти кажа точно къде, защото съм от сф. Цитирай
bluesman Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 Искам да си купя ел.цигулка на старо,но от Пловдив.Ако някой си е сменил своята и си продава предишната,може да ми се обади. Може да провериш в муз.магазин на Радослав и Иво до Понеделник пазара на площадчето под стариа град.Мисля че там съм виждал няколко ел цигулки.Съветвам те най честно да не купуваш Stag модела с " S" образна форма на корпуса. Не стабилни са и се усукват под натиска на струните.В четвъртак имам работа в онзи магазин и след обед около 5,30 схте съм там така че ако искаш ела и ти да ги огледаме заедно и да видим коя става коя не. Цитирай
ferencziffra Отговорено Декември 17, 2008 Отговорено Декември 17, 2008 Електрически цигулки в Пловдив има, но не са на старо. Във филхармонията магазина, в xxxx има една Fender-ска. Също има един магазин зад Новотела (не Бозов), но не мога да го обясня точно, защото не помня как се казваше улицата. След дългия магазин за мебели, вляво и после първата пресечка вдясно. Има там стока, още не съм успял да го разгледам този магазин, защото беше затворен като ходих. Цитирай
Victoroth Отговорено Декември 18, 2008 Отговорено Декември 18, 2008 Във форума един продаваше ел. цигулка STAGG - 175 лв. Потърси в раздела "Продавам" Цитирай
bluesman Отговорено Декември 25, 2008 Отговорено Декември 25, 2008 В никакъв случай ама в НИКАКЪВ не препоръчвам Стаг особено онзи модел във форма на "S" Големи боклуци са като конструкция.Поне три такива са идвали при мен за поправки. Цитирай
cecob Отговорено Февруари 19, 2009 Отговорено Февруари 19, 2009 здрасти, последно имаше електрически цигулки на старо в магазина на "Иван Вазаов", т.н. "при пръча". ако не знаеш къде е- срешу у-ще"Стоян Загорчинов"- малката лиляна. Поздрави Цитирай
VASKO_VIDEO Отговорено Февруари 23, 2009 Отговорено Февруари 23, 2009 Продавам ел. цигулка STAGG,от Кърджали съм,но няма проблем да я видиш в Пловдив.Цената е 400 лв.Разгледай я тук-http://www.dalavera.com/23/posts/22/35967/47891.html Skype ми е VASKO_VIDEO,а телефоните са в обявата. Цитирай
igp_77 Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 Искам да си купя ел.цигулка на старо,но от Пловдив.Ако някой си е сменил своята и си продава предишната,може да ми се обади. ако все още търсиш ел.цигулка-обади ми се 0896100861 а ако ти е по удобно пиши ми скайпа ми е igp_77 Цитирай
Recommended Posts