asek Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 Страхотна колекция.Ще съм ти благодарен да ми ги пратиш всички на alex_iliev@abv.bg. Благодаря предварително. Цитирай
RUVENERA Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 [цитирам име = 'дата Теодор Георгиев' = 'Nov 2 2008, след 11:02 ч.' = '376658 '] Здравейте, реших да си предоставя колекцията от ноти, ако някой има желание и му трябва това, което съм събирал - по-долу е списъкът. Кажете и пращам (безплатно). ВНИМАНИЕ! Това са си оригинални (поне така мисля) ноти. Не са таблатури или прочие неща. Чисто нотно писмо. Предназначени са предимно за пиано - 2 или 3 реда (соло, ако го има; съпровод на солов ключ, съпровод на басов) В PDF формат са. ABBA - Mamma Mia Аха - да вземат от мен Андрю Лойд Уебър - памет Backstreet Boys - аз го искам по този начин Backstreet Boys - покажи ми смисъла да се самотен Ballade Pour Adeline - Richard Clayderman Bon Jovi - Runaway Cyndi Lauper - Time After Time Dire Straits - Money For Nothing Елвис Пресли - не може да не падат в любовта Eurythmics - Sweet Dreams Evanescence - Going Under Франк Синатра - Ню Йорк, Ню Йорк Гуен Стефани - Rich Girl Джон Ленън - Imagine Кели Кларксън - зад тези лешникови очи Лиан Раймс - не може да се бори на лунна светлина Мадона - вие ще видите Nelly Furtado - всички хубави неща November Rain - Guns'n Roses Фил Колинс - Another Day In Paradise Queen - Somebody To Love Рей Чарлз - хит на пътя жак Robbie Williams - Feel Време е да кажа сбогом - Андреа Bocceli U2 - с или без теб ABBA - злато най-големите хитове (цяла книга) Може да се намери и армията на влюбените - давам живота си, някой от форума ми го беше дал, трябва само да се поразровя. [/ цитат] Тази колекция вземи я качи на някой сървър. Цитирай
gdulev Отговорено Март 22, 2010 Отговорено Март 22, 2010 Andrew lloyd webber - memory Bon Jovi - runaway Dire Straits - money for nothing Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under John Lennon - imagine Leann Rimes - can't fight the moonlight Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli U2 - with or without you Bill Withers - Ain't no sunshine Ако може на адрес gdulev@abv.bg Мерси! Търся също нотите на Walking In The Air, ако някой се присети, моля да ми пише. Цитирай
mimkata_105 Отговорено Май 27, 2010 Отговорено Май 27, 2010 може ли да ми изпратиш нотите на песента "mama mia-abba" на mimkata_105@ mail.bg Цитирай
147 Отговорено Юни 15, 2010 Отговорено Юни 15, 2010 здравей може ли да ми пратиш на Evanescence - bring me to life .Мерси преджарително на buffy_spike@abv.bg Цитирай
4ori Отговорено Юли 15, 2010 Отговорено Юли 15, 2010 здрасти може ли да ми изпратиш nelly- all good things плс и мн благодря предварително [do4_sugar@abv.bg] Цитирай
petar4o Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 ако може да ми ги пратиш всичките на petarratep@abv.bg благодаря предварително Цитирай
Sophie Vladeva Отговорено Октомври 4, 2010 Отговорено Октомври 4, 2010 Здрасти Ще можеш ли да ми пратиш следните? Предварително благодаря Richard Clayderman - Ballade pour Adeline John Lennon - Imagine Elvis Presley - Can't Help Falling In Love Nelly Furtado- All good things U2 - With or without you James Blunt - you're beautiful Evanescence - my immortal Evanescence - bring me to life sofleto@abv.bg Цитирай
petre Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 Прати квото можеш на dmcshampion@abv.bg Благодаря! Цитирай
amfeto_momele Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 можеш ли да ми пратиш всички ноти които предлагаш (ако е възможно ако не моля те сложи някакъв линк от къде да ги изтегля защото наистина ми трябват) на е-майл amfeto_momele@abv.bg Благодаря предварително . Цитирай
radooo Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 За мен ако може: Bon Jovi - Runaway, Guns'n roses - November rain . Прати ги на rado_yea@abv.bg Цитирай
radooo Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 За мен ако може: Bon Jovi - Runaway, Guns'n roses - November rain . Прати ги на rado_yea@abv.bg Цитирай
amfeto_momele Отговорено Октомври 26, 2010 Отговорено Октомври 26, 2010 Какво става с нотите ? Виждам, че явно нямаш възможност да ми ги пратиш всички ! В такъв случай ще те помоля да ми пратиш само тези : Ballade pour adeline - richard clayderman Evanescence - going under Evanescence - bring me to life Evanescence - my immortal James Blunt - you're beautiful Bill Withers - Ain't no sunshine е-майл : amfeto_momele@abv.bg Цитирай
masterYoda Отговорено Октомври 28, 2010 Отговорено Октомври 28, 2010 Адски много ще съм ти благодарен ако ми пратиш всичко, което имаш, може и аз да имам някои неща който да ти харесат. Ако не е проблем може ли да ги пратиш на gandalf1986@abv.bg Цитирай
Лими Отговорено Октомври 29, 2010 Отговорено Октомври 29, 2010 Здравейте на всички искам да ви кажа само , че човека който е задал темата вече не отгаваря !!! Така ,че недейте да пишете !!! Много отдавна! Цитирай
Recommended Posts