martinbg Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Още една заявка и още един благодарен човек... Прати ги всичките на m.lutzkanov@abv.bg PLS! Благодаря много! Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 (Редактирано) Ако е удобно, може ли да ги пратите на vasil_hogle@yahoo.com ? Ако не е възможно всичките, поне Синатра и Рей Чарлз. Благодаря предварително! Редактирано Май 11, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
iinad4eto Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 зцравей ще може ли да те помоля на inad4eto@abv.bg да ми пратиш нотите на песните Abba - mamma mia Nelly Furtado - all good things Phil Collins - another day in paradise Time to say goodbye - Andrea Boccel Цитирай
todorem Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 Здравейте, реших да си предоставя колекцията от ноти, ако някой има желание и му трябва това, което съм събирал - по-долу е списъкът. Кажете и пращам (безплатно). ВНИМАНИЕ!!! Това са си оригинални (поне така мисля) ноти. Не са таблатури или прочие неща. Чисто нотно писмо. Предназначени са предимно за пиано - 2 или 3 реда (соло, ако го има ; съпровод на солов ключ, съпровод на басов) В PDF формат са. Abba - mamma mia Aha - take on me Andrew lloyd webber - memory Backstreet Boys - i want it that way Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Cyndi Lauper - time after time Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York Gwen Stefani - rich girl John Lennon - imagine Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli U2 - with or without you Abba - gold greatest hits (цяла книга) Може да се намери и Army of Lovers - give my life, някой от форума ми го беше дал, трябва само да се поразровя. Здрасти, би ли ми пратил нотите на имеила ako може всичките ТОДОР моя E-MAIL <todor.em@abv.bg> Цитирай
marii4eto Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 Здравейте! много ще съм благодарна за Abba - mamma mia Eurythmics - sweet dreams Nelly Furtado - all good things Ray Charles - hit the road jack Evanescence - bring me to life Britney Spears - toxic James Blunt - you're beautiful Bill Withers - Ain't no sunshine на e-mail: marmozet4e@gmail.com дори и да не са всички, пак ще съм много благодарна!!! Цитирай
charina96 Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 Много ще съм благодарна, ако може да ми пратиш на Abba - mamma mia i Bon Jovi - runaway i Gwen Stefani - rich girl . На имейл veronika_aikido@abv.bg .Мерси предварително ..! Цитирай
anastas_007 Отговорено Юни 8, 2009 Отговорено Юни 8, 2009 Britney - Toxic, email: anastas_007@abv.bg Меpси пpедваpително Цитирай
mitkosan Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 Уважаеми колега меценат :-) Идеята да споделиш личният ти нотен архив е великопена. Човек, като мен, който с години е търсил ноти на различни парчета, знае колко полезно е това начинание. Тъй като и аз разполагам с архив от около 15-20 парчета ми хрумна идеята да обединим двата архива и да направим нещо, като "база данни", която да стои върху сървъра и да може всеки да си даунлодва това, което търси, без да се налага да ни ангажира с изпращане и отговаряне на имейли. Ако си съгласен да се обединим в това начинание, поемам ангажимент да говоря с администратора/модератора на този сайт и да видим какви са възможностите за създаване на FTP сървър, от който да се свалят файловете. Така с годините могат да се натрупат доста солидно количество нотен материал и той да бъде общодостъпен и полезен за всички. Убеден съм, че много хора биха се включили в инициативата и ще дадат безвъзмездно своята колекция към архива. Поздрави, Митко Цитирай
radost Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 Здравейте, реших да си предоставя колекцията от ноти, ако някой има желание и му трябва това, което съм събирал - по-долу е списъкът. Кажете и пращам (безплатно). ВНИМАНИЕ!!! Това са си оригинални (поне така мисля) ноти. Не са таблатури или прочие неща. Чисто нотно писмо. Предназначени са предимно за пиано - 2 или 3 реда (соло, ако го има ; съпровод на солов ключ, съпровод на басов) В PDF формат са. Abba - mamma mia Aha - take on me Andrew lloyd webber - memory Backstreet Boys - i want it that way Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Cyndi Lauper - time after time Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York Gwen Stefani - rich girl John Lennon - imagine Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli U2 - with or without you Abba - gold greatest hits (цяла книга) Може да се намери и Army of Lovers - give my life, някой от форума ми го беше дал, трябва само да се поразровя. Цитирай
badValue Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 без да искам видях тази тема... обикновенно не се навъртам наоколо .... ами в (китара) та аз мога да предложа Blackmore’s Night - Shadow of the Moon & Under a violet Moon - Deep Purple - Perfect Strangers & Slaves and Masters Ritchie Blackmore-Best of Deep Purple&Best of Rainbow&Stranger in US All ---- целите албуми (тоест по "няколко" песни хи4 и не съм проверявал всички ли са) ноти там където се налага и таб... за повечко инструменти.. китари,бас, пиано квото има ... (в JPG формат) мързи ме да правя PDF... в китара бях пуснал и няколко школи.. които бяха трансформирани в PDF(.. помня ли...)... така че някои ако иска нещо.. да свирка на ЛС Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 Bill Withers - Ain't no sunshine John Lennon - imagine November Rain - Guns'n roses U2 - with or without you Ray Charles - hit the road jack Evanescence - bring me to life (интродукцията на пиано си я бива) Evanescence - my immortal Bill Withers - Ain't no sunshine много станаха ,но ще съм много благодарна ,ако ми ги пратиш... drugs_me@abv.bg мерси предварително Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 аз също съм съгласна за 'базата данни' също имам тук-там някое парче и мога да помогна Цитирай
RUVENERA Отговорено Юни 27, 2009 Отговорено Юни 27, 2009 Да направим саит ноти, само за българска музика. Аз имам много ноти и школи. Цитирай
Michael Atanasov Отговорено Юли 2, 2009 Отговорено Юли 2, 2009 (Редактирано) Andrew lloyd webber - memory Bon Jovi - runaway Dire Straits - money for nothing Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under John Lennon - imagine Leann Rimes - can't fight the moonlight Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli U2 - with or without you Bill Withers - Ain't no sunshine bluemace29@abv.bg Моля те прати ми ги,ако трябва на няколко е-майла.Много ще съм ти благодарен!Много добре правиш като ни помагаш.човече! :) Редактирано Юли 2, 2009 от Michael Atanasov Цитирай
Анна Томова Отговорено Юли 12, 2009 Отговорено Юли 12, 2009 Ще бъда много благодарна ,ако ми пратиш Ray Charles - hit the road jack на an4eto555@abv.bg Цитирай
Recommended Posts