NikVicious Отговорено Ноември 6, 2011 Отговорено Ноември 6, 2011 Прати ми Aha - take on me на nakafevo3@abv.bg МЕРСИ предварително ! Цитирай
antpadre Отговорено Ноември 11, 2011 Отговорено Ноември 11, 2011 Ако не те затруднява на antpadre@yahoo.com Aha - take on me Andrew lloyd webber - memory Backstreet Boys - i want it that way Bon Jovi - runaway Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York John Lennon - imagine Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight November Rain - Guns'n roses Queen - somebody to love Time to say goodbye - Andrea Bocceli Цитирай
Selina Maevska Отговорено Ноември 19, 2011 Отговорено Ноември 19, 2011 извинявай ако все още пращате ноти , може ли Evanescence - bring me to life на selina.maevska@abv.bg Благодаря предварително Цитирай
marketmaker Отговорено Ноември 27, 2011 Отговорено Ноември 27, 2011 просто качете всички файлове в интернет и всеки ще може да си ги свали без да се налага да ги изпращате всеки път. Цитирай
gpg65 Отговорено Ноември 28, 2011 Отговорено Ноември 28, 2011 Здрасти, би ли ги изпратил на gpg2009@abv.bg ако не те затруднява , всичките Цитирай
Simi_smile Отговорено Декември 22, 2011 Отговорено Декември 22, 2011 Здрасти!!! Моля те,търся ги от многоооо време...ще можеш ли да ми пратиш: Evanescence-bring me ti life i my immortal )))) Благодаря ти предварително! e-mail: monity_3331981@abv.bg Цитирай
andji Отговорено Февруари 4, 2012 Отговорено Февруари 4, 2012 Може ли някой да ми прати някакви ноти на песни, аз съм нова в това тарся ноти но немога да намерия или на повечето саитове изискват да си ги купиш. търся ноти най-вече на Бритни, Кристина Агилера, Анастейша и Кели Кларксон... Благодаря предварително! andji_08@abv.bg Цитирай
petio2007 Отговорено Ноември 26, 2012 Отговорено Ноември 26, 2012 Здравейте, реших да си предоставя колекцията от ноти, ако някой има желание и му трябва това, което съм събирал - по-долу е списъкът. Кажете и пращам (безплатно). ВНИМАНИЕ!!! Това са си оригинални (поне така мисля) ноти. Не са таблатури или прочие неща. Чисто нотно писмо. Предназначени са предимно за пиано - 2 или 3 реда (соло, ако го има ; съпровод на солов ключ, съпровод на басов) В PDF формат са. Abba - mamma mia Aha - take on me Andrew lloyd webber - memory Backstreet Boys - i want it that way Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Cyndi Lauper - time after time Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York Gwen Stefani - rich girl John Lennon - imagine Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli U2 - with or without you Abba - gold greatest hits (цяла книга) Може да се намери и Army of Lovers - give my life, някой от форума ми го беше дал, трябва само да се поразровя. Здравейте.Ще ви дам един съвет. За да не пращате песните по отделно на всеки във форума,просто ги качете в http://dox.abv.bg/files/share Качването е супер елементарно и без регистрация.После тук ще споделите само линка. п.с Най добре е всички песни да се архивират и тогава да се качат, защото иначе за всяка ще трябва отделен линк. Живи и здрави и успех с начинанието. Цитирай
Veronika2001 Отговорено Март 14, 2014 Отговорено Март 14, 2014 Добър ден,търся ноти на "The Beatles-Hey Jude" ; "The Beatles-Michelle" ; "The Beatles-Lady Madonna", veronika.valeva@abv.bg ; veri.7237@gmail.comБлагодаря, Ви предварително! Цитирай
rosssko Отговорено Април 15, 2014 Отговорено Април 15, 2014 Andrew lloyd webber - memoryBon Jovi - runawayDire Straits - money for nothingEurythmics - sweet dreamsEvanescence - going underJohn Lennon - imagineLeann Rimes - can't fight the moonlightNelly Furtado - all good thingsNovember Rain - Guns'n rosesQueen - somebody to loveRay Charles - hit the road jackRobbie Williams - feelTime to say goodbye - Andrea BocceliU2 - with or without youBill Withers - Ain't no sunshine Някой може ли да ми ги прати и на мен Моля! rosen_atev@abv.bg Цитирай
rosinant Отговорено Април 15, 2014 Отговорено Април 15, 2014 Може ли някой да ми прати някакви ноти на песни, аз съм нова в това тарся ноти но немога да намерия или на повечето саитове изискват да си ги купиш. търся ноти най-вече на Бритни, Кристина Агилера, Анастейша и Кели Кларксон... Благодаря предварително! andji_08@abv.bg Аз имам такива ноти,ако те интересува още пиши на rosinant2@abv.bg Цитирай
acko Отговорено Декември 29, 2014 Отговорено Декември 29, 2014 Можеш ли да изпратиш тези известни песни на angel_peti. Благодаря предварително. Цитирай
Деситка Отговорено Септември 1, 2021 Отговорено Септември 1, 2021 Teodor Georgiev, Здравей, ако не те затруднявам би ли ми изпратил нотите на тези известни песни, от списъка който си публикувал в темата. Благодаря предварително! Цитирай
Recommended Posts