bloody_mary Отговорено Ноември 24, 2010 Отговорено Ноември 24, 2010 ако ми ги пратиш всичките на е-мейл cve7i_as@abv.bg ще съм ти хипер благодарна Цитирай
Andokova Отговорено Ноември 24, 2010 Отговорено Ноември 24, 2010 Здравейте, реших да си предоставя колекцията от ноти, ако някой има желание и му трябва това, което съм събирал - по-долу е списъкът. Кажете и пращам (безплатно). ВНИМАНИЕ!!! Това са си оригинални (поне така мисля) ноти. Не са таблатури или прочие неща. Чисто нотно писмо. Предназначени са предимно за пиано - 2 или 3 реда (соло, ако го има ; съпровод на солов ключ, съпровод на басов) В PDF формат са. Abba - mamma mia Aha - take on me Andrew lloyd webber - memory Backstreet Boys - i want it that way Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Cyndi Lauper - time after time Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York Gwen Stefani - rich girl John Lennon - imagine Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli U2 - with or without you Abba - gold greatest hits (цяла книга) Може да се намери и Army of Lovers - give my life, някой от форума ми го беше дал, трябва само да се поразровя. Здравейте Теодор, много ще съм ви благодарна ако ми изпратите някои от песните на моя e-mail адрес: andokova@yahoo.com Abba - mamma mia Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Cyndi Lauper - time after time Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Frank Sinatra - New York, New York John Lennon - imagine Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Abba - gold greatest hits (цяла книга). Благодаря ви предварително. Цитирай
LoRiTo Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 Може ли да ми изпратите песните Queen - somebody to love и Evanescence-Bring me to life? Ще съм Ви много благодарна! П.П Ако някой има ноти на Metallica ще съм МНОГО,много благодарнаа! Цитирай
vessy80 Отговорено Декември 23, 2010 Отговорено Декември 23, 2010 vessy80@gmail.com tommy70@gmail.com MERCI! Цитирай
pr0biker Отговорено Декември 30, 2010 Отговорено Декември 30, 2010 November Rain - Guns N' Roses antoan_videnov@abv.bg Цитирай
DarChoO Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 (Редактирано) Ако може някой да ми ги прати на имейла galchomen@abv.bg ще съм ви много благодарен!!! Редактирано Януари 27, 2011 от DarChoO Цитирай
Denity Отговорено Януари 31, 2011 Отговорено Януари 31, 2011 Mного ще съм благодарна, ако ми изпратите нотите на Robbie Williams - Feel. e-mail: dens955@abv.bg )) Цитирай
krisku Отговорено Февруари 5, 2011 Отговорено Февруари 5, 2011 Ще съм благодарен, ако някой ми прати нотите на следните песни на адрес: Abba - mamma mia November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love U2 - with or without you Bill Withers - Ain't no sunshine Цитирай
missityyy Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Бих била много благодарнА ако някои ми прати всичките ноти... знам, че е доста наханичко, но.... БЛАГОДАРЯ предварително..... e-mail: desislava_lqtova@abv.bg Цитирай
ste1977 Отговорено Април 2, 2011 Отговорено Април 2, 2011 Браво за темата ако може да ми ги пратиш,ще съм ти много благодарен адрес: sunwardspro@abv.bg Аз също имам не малка колекция от ноти: Elton John - доста от дискографията му Guns n Roses- the best Pop-Rock Anthology - около 200 нотно написани изпълнения Gary Moore - Ballads & Blues Frank Sinatra - Greatest Hits Barbra Streisand - The Broadway Album Duffy - Rockferry (Book) Joe Cocker The Best miles davis - kind of blue - full band score modern_talking_-_3_hity Нотно написани .... пращам Цитирай
neTep Отговорено Юни 11, 2011 Отговорено Юни 11, 2011 Би ли ми изпратил Eurythmics - sweet dreams и Ray Charles - hit the road jack на martinkaramanliev@gmail.com Благодаря! Цитирай
evans Отговорено Юни 17, 2011 Отговорено Юни 17, 2011 Значи и аз имам доста ноти на всякакви групи и за всякакви инструменти.Групите са много,като се почне от ac/dc,metallica,dream theater,deep purple и много други.Просто няма да ми стигне два часа да ги напиша.Всичко е разделено на албуми,само на dream theater са около 10 албума,а всичките албуми,на всичките групи са около 600/700,просто абсолютно всичко Цитирай
kamnaa Отговорено Август 9, 2011 Отговорено Август 9, 2011 Може ли на мен да ми пратиш - Bill Withers - Ain't no sunshine на ioana_sweet@abv.bg Благодаря предварително ! Цитирай
-Milen- Отговорено Август 9, 2011 Отговорено Август 9, 2011 здравейте, бихте ли ми пратили всички ноти които имате на e-mail - limrianin_milen@abv.bg ще ви бъда много благодарен Цитирай
yolina Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 Здравейте! Като нов участник тук исках да попитам някой дали би могъл да ми съдейства за намиране на нотите (за пиано и глас) на песента на Barbara Streisand "Comin in and out of your life". Тази песен я има само платена в разни албуми и досега не мога да я открия. Предварително благодаря. Ако случайно може някой да ми я прати, моля на e-mail yolikatsarova@gmail.com Аз разполагам с доста ноти и имам възможност да предложа - най-вече класика и мюзикъл. Благодаря предварително. Цитирай
Recommended Posts