kiki_12335 Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 Ще съм ти много благодарна, ако mи ги пратиш всичките на kiki_12335@yahoo.com. Blagодаря предварително! Цитирай
benda Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 Невероятно е! Britney Spears - toxic Queen - somebody to love Ballade pour adeline - richard clayderman U2 - with or without you Abba - mamma mia (може и някои други, ако не ви затруднявам особено) tany.mitova@gmail.com Сърдечно благодаря Цитирай
neTep Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 ще съм ти благодарен ако ги изпратиш на martin123456789@abv.bg Благодаря! Цитирай
sexy_rebelde Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Здравейте, реших да си предоставя колекцията от ноти, ако някой има желание и му трябва това, което съм събирал - по-долу е списъкът. Кажете и пращам (безплатно). ВНИМАНИЕ!!! Това са си оригинални (поне така мисля) ноти. Не са таблатури или прочие неща. Чисто нотно писмо. Предназначени са предимно за пиано - 2 или 3 реда (соло, ако го има ; съпровод на солов ключ, съпровод на басов) В PDF формат са Abba - mamma mia Aha - take on me Andrew lloyd webber - memory Backstreet Boys - i want it that way Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Cyndi Lauper - time after time Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York Gwen Stefani - rich girl John Lennon - imagine Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli U2 - with or without you Abba - gold greatest hits (цяла книга) Може да се намери и Army of Lovers - give my life, някой от форума ми го беше дал, трябва само да се поразровя. Ako moje6 prati mi na email cvetelina1973@abv.bg notite na evanescence bring me to life i going under blagodarq predvaritelno Цитирай
morgoth Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Може ли и аз да получа PDF файла с нотите ? mail: mughostmu@mail.bg Цитирай
maikata na Bobi Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 Ще бъда безкрайно благодарна ако мога получа ноти. В читалището, където сина ми свири на пияно ще правят продукция с филмова музика. elconsult@abv.bg а ето и на кои се спрях, но няма да откажа и нещо препоръчано от Вас: Abba - mamma mia Andrew lloyd webber - memory Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Cyndi Lauper - time after time Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Frank Sinatra - New York, New York John Lennon - imagine November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli Много, много благодаря и Ви поздравявам! Цитирай
mihaela Отговорено Април 14, 2009 Отговорено Април 14, 2009 Здравейте г-н Георгиев, пиша ви с молба да ми изпратите нотите на следните песни на адрес slavags@abv.bg: Ballade pour adeline - Richard Clayderman Rich girl - - Stefani Gwen Time to say goodbye - Andrea Boccelli All good things - Nelly Furtado Mamma mia - Abba Дъщеря ми е на 11 години и от известно време я чувам как се опитва да си свири и пее естрадни парчета (след тежката учебна програма). Много ми се иска да я изненадам с нотите на горепосочените песни, за да ги научи, а да не се лута. Опитвам се да и намеря някое парче на Laura Pausini, защото знае текстовете на песните й на италиански език наизуст, но за сега ще съм ви благодарна и за тези. Благодаря предварително. Станислава Цитирай
dayn Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 Ще съм ви много благодарен ако ми изпратите нотите на песните на АББА на мейл dayn@abv.bg Цитирай
hand_of_doom Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 За какви формати става въпрос бтв? И дали тези ноти са рядко срещани или...? Защото на бая песнички има нотите под формата на GuitarPro файлове в ultimate-guitar.com и 911tabs.com. Въпреки че там филмова или подобна музика трудно може да се намери... Цитирай
sasoh Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 (Редактирано) Най-вероятно pdf-и и jpg-ове Редактирано Април 15, 2009 от sasoh Цитирай
Teodor Georgiev Отговорено Април 15, 2009 Автор Отговорено Април 15, 2009 За какви формати става въпрос бтв? И дали тези ноти са рядко срещани или...? Защото на бая песнички има нотите под формата на GuitarPro файлове в ultimate-guitar.com и 911tabs.com. Въпреки че там филмова или подобна музика трудно може да се намери... PDF Цитирай
Slav Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Може ли за мен един November Rain и една Mamma Mia на slavsim@abv.bg ? Цитирай
ear-ache Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Ако може и аз да се наредя с Guns N' Roses - November Rain на l_a_m_e@abv.bg Благодаря предварително! Цитирай
todorem Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 Здравейте, реших да си предоставя колекцията от ноти, ако някой има желание и му трябва това, което съм събирал - по-долу е списъкът. Кажете и пращам (безплатно). ВНИМАНИЕ!!! Това са си оригинални (поне така мисля) ноти. Не са таблатури или прочие неща. Чисто нотно писмо. Предназначени са предимно за пиано - 2 или 3 реда (соло, ако го има ; съпровод на солов ключ, съпровод на басов) В PDF формат са. Abba - mamma mia Aha - take on me Andrew lloyd webber - memory Backstreet Boys - i want it that way Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Cyndi Lauper - time after time Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York Gwen Stefani - rich girl John Lennon - imagine Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli U2 - with or without you Abba - gold greatest hits (цяла книга) Може да се намери и Army of Lovers - give my life, някой от форума ми го беше дал, трябва само да се поразровя. УВАЖАЕМИ КОЛЕГА ШЕ ТЕ ПОМОЛЯ ЗА НЯКОЛКО ЗАГЛАВИЯ E-mail<todor.em@abv.bg> Ballade pour adeline - richard clayderman John Lennon - imagine Phil Collins - another day in paradise Abba - gold greatest hits (цяла книга) ПРЕДВАРИТЕЛНО МНОГО БЛАГОДАРЯ - ТОДОР Цитирай
benda Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 Здравейте, реших да си предоставя колекцията от ноти, ако някой има желание и му трябва това, което съм събирал - по-долу е списъкът. Кажете и пращам (безплатно). ВНИМАНИЕ!!! Това са си оригинални (поне така мисля) ноти. Не са таблатури или прочие неща. Чисто нотно писмо. Предназначени са предимно за пиано - 2 или 3 реда (соло, ако го има ; съпровод на солов ключ, съпровод на басов) В PDF формат са. Abba - mamma mia Aha - take on me Andrew lloyd webber - memory Backstreet Boys - i want it that way Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Cyndi Lauper - time after time Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York Gwen Stefani - rich girl John Lennon - imagine Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli U2 - with or without you Abba - gold greatest hits (цяла книга) Може да се намери и Army of Lovers - give my life, някой от форума ми го беше дал, трябва само да се поразровя. Здравей! ако е възможно изпрати ми нещо по-леко за свирене на пиано. Харесвам Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely, също Evanescence...на мейл tany.mitova@gmail.com. Благодаря ти. Britney Spears - Toxic е доста лесна. Madonna - You'll see също не може да се каже, че е трудна. Здравей, Наистина, много бих се радвала, ако ми пратиш Britney Spears - Toxic Madonna - You'll see Evanescence - going under Abba - mama mia Queen - Somebody to love Phil Collins - another day in paradise Благодаря ти и ти желая много здраве! Таня (tany.mitova@gmail.com) Цитирай
Recommended Posts