sladur4e351 Отговорено Ноември 27, 2008 Отговорено Ноември 27, 2008 аз ги искам много моля те прати ми ги на yoana9@abv.bg Цитирай
Fender_str Отговорено Ноември 28, 2008 Отговорено Ноември 28, 2008 Мен ме интересува конкретно Hit the road Jack damian_kostadinov@abv.bg Благодаря предварително! Цитирай
Helikaon Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 бих искал Ballade pour adeline моля www.viggomortenses@abv.bg Цитирай
Teodor Georgiev Отговорено Ноември 30, 2008 Автор Отговорено Ноември 30, 2008 бих искал Ballade pour adeline моля www.viggomortenses@abv.bg не ти е верен и-мейла. Това за www-то кой ти го каза? не се слага пред мейли Цитирай
GaZaRoO Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 И аз бих искал Ballade pour adeline - to6o_r@abv.bg благодаря предварително. Цитирай
MiroLambov Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Здравей! Ще може ли да ми пратиш Guns'n'Roses - November Rain и John Lennon - Imagine на sister.of.the.elves@gmail.com. Ще съм ти много благодарна. ако може да пратиш тези двете , + оная на Фил Колинс Анадър дей ин перйдайс или нещо такова е-мейл:stenli93@abv.bg Мерси! Цитирай
benda Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Здравейте, реших да си предоставя колекцията от ноти, ако някой има желание и му трябва това, което съм събирал - по-долу е списъкът. Кажете и пращам (безплатно). ВНИМАНИЕ!!! Това са си оригинални (поне така мисля) ноти. Не са таблатури или прочие неща. Чисто нотно писмо. Предназначени са предимно за пиано - 2 или 3 реда (соло, ако го има ; съпровод на солов ключ, съпровод на басов) В PDF формат са. Abba - mamma mia Aha - take on me Andrew lloyd webber - memory Backstreet Boys - i want it that way Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Cyndi Lauper - time after time Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York Gwen Stefani - rich girl John Lennon - imagine Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli U2 - with or without you Abba - gold greatest hits (цяла книга) Може да се намери и Army of Lovers - give my life, някой от форума ми го беше дал, трябва само да се поразровя. Здравей! ако е възможно изпрати ми нещо по-леко за свирене на пиано. Харесвам Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely, също Evanescence...на мейл tany.mitova@gmail.com. Благодаря ти. Цитирай
Bubureli Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Похвално е,че ги споделяш с всички форумци!Евала Аз лично много бих се зарадвала на "Bring me to life" и "Left outside alone".Много благодаря. eli_radanova@abv.bg Цитирай
top-dirigent Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 А някой получил ли е нотите до сега? Ако е така нека ги препрати ? моля ви Цитирай
CannibalCoprse Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 Приятел, ще може ли да ми дадеш на Dire Straits - Money For Nothing от време си я търся ама се нещо не я намирам. Благодаря предварително! email: executora199@abv.bg Цитирай
Total_Overdrive Отговорено Декември 7, 2008 Отговорено Декември 7, 2008 Много яко , браво ! Радвам се че все още има такива хора... rancore1976@abv.bg Цитирай
Teodor Georgiev Отговорено Декември 8, 2008 Автор Отговорено Декември 8, 2008 А някой получил ли е нотите до сега? Ако е така нека ги препрати ? моля ви Доста хора са ги получили. Току-що изпратих на още 2-3ма и вече почвам да губя ориентация на кого съм и на кого не съм P.S. Не очаквай някой да ти ги препрати. При българин думата "даване" е притъпен мозъчен импулс Балканийка Цитирай
Teodor Georgiev Отговорено Декември 8, 2008 Автор Отговорено Декември 8, 2008 Здравейте, реших да си предоставя колекцията от ноти, ако някой има желание и му трябва това, което съм събирал - по-долу е списъкът. Кажете и пращам (безплатно). ВНИМАНИЕ!!! Това са си оригинални (поне така мисля) ноти. Не са таблатури или прочие неща. Чисто нотно писмо. Предназначени са предимно за пиано - 2 или 3 реда (соло, ако го има ; съпровод на солов ключ, съпровод на басов) В PDF формат са. Abba - mamma mia Aha - take on me Andrew lloyd webber - memory Backstreet Boys - i want it that way Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Cyndi Lauper - time after time Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York Gwen Stefani - rich girl John Lennon - imagine Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli U2 - with or without you Abba - gold greatest hits (цяла книга) Може да се намери и Army of Lovers - give my life, някой от форума ми го беше дал, трябва само да се поразровя. Здравей! ако е възможно изпрати ми нещо по-леко за свирене на пиано. Харесвам Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely, също Evanescence...на мейл tany.mitova@gmail.com. Благодаря ти. Britney Spears - Toxic е доста лесна. Madonna - You'll see също не може да се каже, че е трудна. Цитирай
truffy Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 Бих ти била много благодарна ако ми изпратиш следните: Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely Ballade pour adeline - richard clayderman Time to say goodbye - Andrea Bocceli Ray Charles - hit the road jack На адрес truffy_@abv.bg Благодаря предварително Цитирай
sjt Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 Здравейте, реших да си предоставя колекцията от ноти, ако някой има желание и му трябва това, което съм събирал - по-долу е списъкът. Кажете и пращам (безплатно). ВНИМАНИЕ!!! Това са си оригинални (поне така мисля) ноти. Не са таблатури или прочие неща. Чисто нотно писмо. Предназначени са предимно за пиано - 2 или 3 реда (соло, ако го има ; съпровод на солов ключ, съпровод на басов) В PDF формат са. Abba - mamma mia Aha - take on me Andrew lloyd webber - memory Backstreet Boys - i want it that way Backstreet Boys - show me the meaning of being lonely Ballade pour adeline - richard clayderman Bon Jovi - runaway Cyndi Lauper - time after time Dire Straits - money for nothing Elvis Presley - can't help fallin in love Eurythmics - sweet dreams Evanescence - going under Frank Sinatra - New York, New York Gwen Stefani - rich girl John Lennon - imagine Kelly Clarkson - behind these hazel eyes Leann Rimes - can't fight the moonlight Madonna - you'll see Nelly Furtado - all good things November Rain - Guns'n roses Phil Collins - another day in paradise Queen - somebody to love Ray Charles - hit the road jack Robbie Williams - feel Time to say goodbye - Andrea Bocceli U2 - with or without you Abba - gold greatest hits (цяла книга) Може да се намери и Army of Lovers - give my life, някой от форума ми го беше дал, трябва само да се поразровя. Здравей Теодор, Радвам се, че намерих твоя постинг. Ще сам ти задължена (много) ако ми пратиш каквито имаш ноти за пиано. Аз се завръщам към музиката след много години и не е лесно... Благодария ти предварително. Цитирай
Recommended Posts