KillingTime Публикувано Ноември 1, 2008 Публикувано Ноември 1, 2008 Здравейте ! Харесал съм си ESP LTD EX260BK от тук- http://www.thomann.de/gb/espltd_ex260bk.htm . Въпросът ми е кратък и ясен : Какво има по принцип в комплекта на китарата или трябва ли да поръчвам отделно колан, калъф, струни, перца и тн....? Отделен въпрос: Какво мислите за тази китара за любителско свирене у дома на твърда музика? Дали е подходящ този Amp - LINE6 SPIDER III 15 в комплет с тази китара. То ясно , че е съвместим, но ме притеснява дали не е слабичък, а аз обичам понякога да свиря по силно и да се наслаждавам на рифове заедно със съседите...? Моля за мнения ! Поздрави ! Цитирай
Valserp Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 (Редактирано) Китарата идва в кашон, комплектована с някакъв евтинджонски кабел и нужните за поддръжката й шестограмни ключове. Ако идва в комплект с калъф или куфар - то в страницата й си пише "Gigbag included". Кубенцето ще е достатъчно шумно за джи-джикане вкъщи. А относно звука му - http://uk.youtube.com/watch?v=2mPGqNW33rM http://uk.youtube.com/watch?v=SYslxyj4Qwk Имай предвид, че (почти?) всички малки "practice"-ампчета нямат footswitch. Сиреч, не можеш да сменяш ефектите с крак, ще трябва да се навеждаш и да го правиш с ръка. Редактирано Ноември 1, 2008 от Valserp Цитирай
AXE Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 Кубенцето е яко, но (предполагам) е с малко говорителче - т.е. няма да има достатъчно ниски. Вземи си нещо с 12" говорител и ще ме споменаваш с добро като направиш разликата А китарката смятам, че е доста добра. Аз онзи ден си поръчах същата, но от FX( ) серията и я чакам да дойде идния петък. Тогава ще мога да дам отзиви. Иначе имам F 400, от която (с някои забележки) съм много доволен, но тя е една идея по-висок клас. Цитирай
KillingTime Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Отговорено Ноември 1, 2008 Кубенцето е яко, но (предполагам) е с малко говорителче - т.е. няма да има достатъчно ниски. Вземи си нещо с 12" говорител и ще ме споменаваш с добро като направиш разликата А китарката смятам, че е доста добра. Аз онзи ден си поръчах същата, но от FX( ) серията и я чакам да дойде идния петък. Тогава ще мога да дам отзиви. Иначе имам F 400, от която (с някои забележки) съм много доволен, но тя е една идея по-висок клас. Благодаря за отговорите ! От къде си поръча китарата? И колко време чакаш вече ? Кое кубе ми препоръчваш ти? Цитирай
AXE Отговорено Ноември 1, 2008 Отговорено Ноември 1, 2008 От musicstore.de. Първоначално мислех от Томан, но прочетох някои неласкави изказвания за тях и реших да прежаля 30те евро отгоре в мюзикстор-а. Една седмица е доставката с UPS. За кубето - ако ще е спайдър - нека е 30-ватовия модел. Иначе верно може да се огледаш за нещо с footswitch, ако смяташ, че ще ти трябва. Може примерно някое по-тъпо кубенце със send-return и някой от по-евтините floor процесори на Line6. Цитирай
Recommended Posts