Jump to content
Българският форум за музиканти

Iron Maiden - Fear Of The Dark


rocker_vn

Recommended Posts

Харесва ми,въпреки , че не разбирам много от свирене на китара и самият аз свиря от скоро на китара ми харесва как си го изсвирил и е като оргинала :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фен както винаги . Ненко е самороден талант . Понякога като го слушам и си мисля - колко ли кадърни хора бачкат като изоглавени това дето не им се работи за да искарат някой лев , а таланта им остава ей така някъде между 01.00-03.00ч затворен в някаква панелка някъде ...

 

Страхотен кавър .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ви,въпреки че неспоменавате за някои недостатъци...има един брейк дето е много дълъг и не му е там мястото преди солото се пада някъде,след това има пък акцента на барабаните закъснява и го свиря и аз с закъснение заради това.солото ми е под всякаква критика,особенно технически е много зле.май съм прекалено самокритичен.като знам как ги правих барабаните и баса от 1 до 7 сутринта днес и за сега нямам никакво желание да го оправям че го правя по по труден начин от обикновенно.

 

дедомито винаги знае как да ласкае хахахаха ама така си е,работим работи дето не са ни присърце толкова колкото музиката но инъче ще умрем от глад и жажда,и не остава време вече и в къщи да си свиря пък да не говорим да излизам на сцена ако има такава...

 

някой ако може да каже преди солото и след солото частите дето се падат дето няма ритъм кирати,май пак соло се пада,как ви се струва,не куца ли нещо саунда или аз прекалено пак навлизам в матрицата???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да критикуват е работа на тези, които могат да го изсвирят по-добре ;) . А колкото до частите с хармониите преди и след солото... аз лично забелязвам само, че китарите които държат по-високата тоналност звучат малко странно... някак "синтетично" ...Но в крайна сметка това е домашен запис и всеки, който се занимава с такъв е повече или по-малко ограничен в използването на технически средства. Затова и не бива да навлизаме прекалено в матрицата :) Готино си е кавърчето, а това е по-важното :thx: !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като върл Мейдън фен - Браво, Ненко!

 

Екстра е!

Какво да подобриш - работи по звука на чистата китара.

( в посока да е по-стратокастерски)

Унисон бенда на първата хармония - изчисти.

И солата с времето ще стават по-изчистени.

Леко полиране и си в десетката.

 

Много ме зарадва :singer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тони щом от теб получавам похвали явно е добре да го ева.ще се поуча от напътствията и ще го презапиша когато имам време. :offtopic-001::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

качествено свирене-изключвам партията на солото защото там явно още не си го заучил добре.За звук няма да правя коментар-всеки записва както може и с каквото разполага :)

Ката цяло е много добре

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Като голям фен на тази песен (а и на Maiden като цяло) ще кажа, че доста готино се е получило. Солото има бегло сходство с оригинала, но като привърженик на импровизациите ще заявя, че е станало супер, защото не е заученото от таблатурите, а и лично мен ме кефи.

Само ще допълня, че доколкото чух песента е на една китара, което я прави малко рехава :offtopic-001: Според мен оптималният вариант е две китари, свирещи с разминаване 1 октава. И барабаните трябва да блъскат доста по-бързо...А ако намериш и вокал да запишеш, вече става бомба.

Все пак поздравления. Добре е станало!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.