Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

преди месец и нещо си купих behringer centari iaxe 624, сравнително ми върши работа защото това се пак ми е първата китара, обаче проблема е че много пръщи и нещо не се свири кой знае колко добре с нея и просто се чуда дали е подходяща макар и за първа китара . Не мисля че пръщи заради осилвателя защото е чисто нов fender frontman 15r . Просто въпроса ми е дали е хубаво да си сменям китарата вече или не като се има предвид че свира от месец и малко :thumbs_up:

Отговорено (Редактирано)

Да, така написано мнението ти звучи много странно.

Малко има следния смисъл:

Абе купих си китара беринджър, ама тя май не е хубава и пращи, ама пък имам усилвател Фендер 15, който си е много хубав.

Запиши нещо да чуем кое ти пращи и по възможност снимай китарата да видим за каква китара става въпрос...

Иначе мнението ми е, че нито китарата, нито усилвателя могат да се нарекат хубави. Но не могат да се нарекат и лоши. Те просто са евтини. Beringher-a не е на лоша цена, имайки предвид, че има USB и върви със софтуер.

Но не е върховната китара - евтина е.

Според мен можеш да продължиш да свириш на нея още поне година-две.

Ако имаш купиша пари си вземи китара за няколко хиляди и със сигурност ще бъдеш по-доволен.

Също така, като вземеш китара за няколко хиляди, вземи и усилвател за толкова - няма да си отива скъпата китара на фронтмена:thumbs_up:.

Запиши нещо да чуем..

Успя ли да подкараш USB-то, помня, че беше питал как става...

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

еми добре , утре ще запиша нещо защото сега съседите ше се разпискат сигурно не6то :thumbs_up: иначе един от главните проблеми ми е че и наистина ми е много трудно да я настроя което също може да е причина за пръщенето според мен и смятам скоро време да си зема някъв тунер или по добре напрао процесор . Но попринцип аз много много не мога да свира защото още не съм се записал на уроци, защото нямам много време и се пробвам да свира песни от сорта на smoke on the water , rock you like a hurricane и други такива , на които гледам нотите в youtube :girl_cray2:

Отговорено

да като поразмърдах кабела мисля че е по-добре , сега само остава да се запиша някъде на уроци , ако някой може да ми препоръча някой в софия който дава уроци за рок наи вече и да ми даде малко инфо ще бъда много благодарен