maringtr Публикувано Октомври 25, 2008 Публикувано Октомври 25, 2008 Представям на вашето внимание домашен демо запис на един мой акустичен инструментал, който съм озаглавил Gone. Надявам се да ви хареса! http://media.putfile.com/Marin-Bezhanov---Gone-Acoustic-Demo Цитирай
dedomito Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Много добре е станало и идеята е хубава . Най-много ми хареса звука на китарите . С какво записваш ? Имам в предвид като програма . Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 25, 2008 Автор Отговорено Октомври 25, 2008 Благодаря за комплиментите! Тъй като компютъра ми не е нещо особено, не го товаря с тежки програми - за смесването съм използвал Cool Edit Pro 2.0, а някои неща съм ги пипнал леко и със Sound Forge 6.0 Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Парченцето много ме кефи. Хубаво е построено и не е претрупано. BTW напомня ми на някои от старите ми неща. Браво Цитирай
Zlatanov Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 На мен много ми напомня на Тиътър на места Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 27, 2008 Автор Отговорено Октомври 27, 2008 Мерси за коментарите. @BlueZone Благодаря за положителната критика, аз много уважавам твоята работа и композиции и смятам, че до някаква степен имаме известно сходство в идеите. Цитирай
Recommended Posts