Black Bird Публикувано Август 26, 2005 Публикувано Август 26, 2005 чертеж за тяло на Ибанез 7 струнен ? Някой да помогне в реални размери? Цитирай
adXok Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Аз намерих само за 6-струнен, но и на мен би ми било любопитно да вида 7-струнката... Ама и за гриф ми трябват! Цитирай
Black Bird Отговорено Август 26, 2005 Автор Отговорено Август 26, 2005 ще ми правят тяло от Круша незнам как ще е но ми трябва чертеж Цитирай
BlueZone Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Ето тук има снимка на моя 7-струнен Ibanez. @Nalbantov - разгледай и дано ти свърши някаква работа. Разликата е единствено в ширината на грифа и тремолото иначе тялото си е като на 6-струнен. Ако искаш кажи ми точно кои размери искаш и ще взема една линийка да премеря Цитирай
Black Bird Отговорено Август 26, 2005 Автор Отговорено Август 26, 2005 Ето тук има снимка на моя 7-струнен Ibanez. @Nalbantov - разгледай и дано ти свърши някаква работа. Разликата е единствено в ширината на грифа и тремолото иначе тялото си е като на 6-струнен. Ако искаш кажи ми точно кои размери искаш и ще взема една линийка да премеря еми размерите на леглото дето се хваща грифа.... Цитирай
BlueZone Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 еми размерите на леглото дето се хваща грифа.... Ширината на леглото е 6.5 см, обаче дълбочината не знам дали ще ти свърши работа, щото грифа е с 22 прагчета, а грифовете с 24 влизат по-навътре в тялото, но това разстояние вече не зависи от това дали е 6 или 7-струнен. Дупките за адаптрите са по 7.8 см, а за тремолото вече зависи какво е. Цитирай
Black Bird Отговорено Август 26, 2005 Автор Отговорено Август 26, 2005 еми размерите на леглото дето се хваща грифа.... Ширината на леглото е 6.5 см, обаче дълбочината не знам дали ще ти свърши работа, щото грифа е с 22 прагчета, а грифовете с 24 влизат по-навътре в тялото, но това разстояние вече не зависи от това дали е 6 или 7-струнен. Дупките за адаптрите са по 7.8 см, а за тремолото вече зависи какво е. мерси!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 ако това ще ти свърши работа моя 7 струнен е с 24 прагчета така че мога да ти дам някакви реални размери. обаче то леглото е малко странно.....ще измеря довечера и ще ти кажа Цитирай
Black Bird Отговорено Август 27, 2005 Автор Отговорено Август 27, 2005 ако това ще ти свърши работа моя 7 струнен е с 24 прагчета така че мога да ти дам някакви реални размери. обаче то леглото е малко странно.....ще измеря довечера и ще ти кажа да си жив и здрав! хич не се сетих за теб! чакам с не търпение твоите размери и хелп Благодаря ти! Цитирай
stratocaster Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 (Редактирано) ще приложа и снимки довечера ги имаш абе що не земеш да си купиш един като моя много хубаа работа върши тая китара бах аз нейната мама овча..... размерите на самия гриф трябват ли ти? и тях ще ти дам за зор заман абе красива работа е тоя гриф....с тия бели кантове направо ме влудява като го гледам КЛИК Редактирано Август 27, 2005 от stratocaster Цитирай
Black Bird Отговорено Август 27, 2005 Автор Отговорено Август 27, 2005 ще приложа и снимки довечера ги имаш абе що не земеш да си купиш един като моя много хубаа работа върши тая китара бах аз нейната мама овча.....размерите на самия гриф трябват ли ти? и тях ще ти дам за зор заман абе красива работа е тоя гриф....с тия бели кантове направо ме влудява като го гледам КЛИК Плс снимйа леглото и грифа където се захващащ ако може час по скоро в реален размер МОЛЯТЕ и измери широчината на отвороа за грифа дълбочината а също и външните страни където са извивките на роговете защото останалта част на тялото е като на другите ми ибанзи Цитирай
the_gorer Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 Ако си мераклия, накарай майстора да ти направи neck through. Хем няма да се кахъриш за размера на леглото на грифа, хем ще СЦЕПИШ от състейн. Трябват ти само размер и форма на на тялото (имаш ги от другите ти китари) и ширина на грифа. Много яка мотика ще стане, особено с този фиксиран бридж! :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Black Bird Отговорено Август 27, 2005 Автор Отговорено Август 27, 2005 OK a Липа , Орех или Круша КОЕ Е ПО ДОБРЕ :green: Цитирай
adXok Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 Ако си мераклия, накарай майстора да ти направи neck through.Хем няма да се кахъриш за размера на леглото на грифа, хем ще СЦЕПИШ от състейн. Трябват ти само размер и форма на на тялото (имаш ги от другите ти китари) и ширина на грифа. Много яка мотика ще стане, особено с този фиксиран бридж! :guitar: :guitar: :guitar: gorer, ако е с непркъснат гриф (neck-through), това значи ли, че може да се слаожи само фиксиран бридж... и може ли с тремоло. Всъщност само подозирам какво може да значи фиксиран бридж! И аз вече силно се замислям дали няма да е по-добре да си направя китара... Цитирай
the_gorer Отговорено Август 27, 2005 Отговорено Август 27, 2005 @Nalbantov, липата е мека, дава по-глух, по-матов тон. орехът, като по-твърдо и плътно дърво, дава готин звук, без да е прекалено рязък. За крушата знам, че се ползва за тамбури и балалайки Нямам информация как звучи, но ако етвърдо дърво ( а тя май е), ще ти даде светъл, ясен тон с бърза атака. @adXok, фиксиран бридж е всеки струнник, който не е тремоло. Демек, такъв дето не се движи. Няма проблеми за китарите с neck trhough конструкция да са с тремоло, включително Floyd Rose. Цитирай
Recommended Posts