Misho-Kavarna Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 Hi pi4ove... eto oshte edin novoizlupil se "pishman-muziknat"...Kazvam se Misho..kakto se vijda...xixixi ..bih iskal da kaja dve dumi za par4eto....Passkalero..mnogo dobre!Malko fona ot vreme na vreme mi se struva po-silen ot osnovnata ideq na instrumentala...no tova sa si 4isto programni nastroiki....ina4e - MNOGO ME KEFI... ...interesno mi kak li bi se polu4ilo s malko po-rock zvu4ene Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 31, 2005 Отговорено Август 31, 2005 @Паскалев - много добре! Миро малко пак е осрал микса май съдейки по премодулациите А и панорамите не6то не ми се вързаха май ... Както и да е, важна е идеята - кефи ме много, а звука - не @Ми6о, добре до6ал Крайно време бе6е Цитирай
Misho-Kavarna Отговорено Август 31, 2005 Отговорено Август 31, 2005 Мерси много Дака...много се кефя когато имам възможността да чуя яки парчета...супер е че има още хора дето да правят свястна музика..дано имат и шанса да продължат....НАПРЕД ПАСКАЛЕРО!!!....Дака,правил ли си нещо ново и ти братле?? Цитирай
Recommended Posts