aarab Публикувано Октомври 19, 2008 Публикувано Октомври 19, 2008 За пръв път записвам китарки, и се чудя как да ги направя да звучат още по-добре. Ако имате идеи ще се радвам да споделите. Китарата е класическа, записвана е с микросон StudioProjects B1> StudioProjects VTB1> EMU 0202 USB > FL Studio 7..... Забравих да споделя, че не съм ползвал нойс гейт. http://media.putfile.com/3-akorda Цитирай
zwero Отговорено Октомври 19, 2008 Отговорено Октомври 19, 2008 На мен ми звучи много добре , но беше много кратко. Цитирай
Басурендер Отговорено Октомври 19, 2008 Отговорено Октомври 19, 2008 Всеки момент очаквах да запее Стефан Вълдобрев.. Това може да го приемеш като комплимент, защото знаеш , че Иван Лечев му свири китарките. И стига си пъшкал докато записваш.. Цитирай
aarab Отговорено Октомври 19, 2008 Автор Отговорено Октомври 19, 2008 Всеки момент очаквах да запее Стефан Вълдобрев.. Това може да го приемеш като комплимент, защото знаеш , че Иван Лечев му свири китарките. И стига си пъшкал докато записваш.. За пъшкането - астматик съм, и така и не разбрах как да премахна шума от дишането. Щото става малко тип "Дарк Вейдър" дишане и се чува...... С нойс гейт незнам дали няма да осере звука??? Ако някой знае да каже.... Цитирай
aarab Отговорено Октомври 19, 2008 Автор Отговорено Октомври 19, 2008 Всеки момент очаквах да запее Стефан Вълдобрев.. Това може да го приемеш като комплимент, защото знаеш , че Иван Лечев му свири китарките. И стига си пъшкал докато записваш.. За пъшкането - астматик съм, и така и не разбрах как да премахна шума от дишането. Щото става малко тип "Дарк Вейдър" дишане и се чува...... С нойс гейт незнам дали няма да осере звука??? Ако някой знае да каже.... Иначе благодаря за менията Цитирай
Recommended Posts