Jump to content
Българският форум за музиканти

Marshall Jcm 2000 Tsl 100-loop


emilcvetkov_

Recommended Posts

Преди една седмица купих Маршала от един съфорумец,но не мога да използвам лупа му.Не става.На предишния собственик не му се е налагало да го използва,и не можа да помогне.Моля някой ако знае как става да помогне.Искам да вклуча BossGT 6 в лупа за да използвам педала за усилване,хорус делей,и т. н.Пробвах 4 кабелния метод и всякакви други начини но не става.Също пробвах да включа камионче в лупа-въобще не реагира.Маршала има отзад два лупа.Пробвах и двата,но без резултат.Значи нещо не правя като хората.Ако някой има такъв Маршал нека помага.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей , предполагам си се запознал с това 

 

,и знеш че кабелите трябва да са с 'моно' жак , и естествено левела на лупа не е намален . :icon_shithappens:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей , предполагам си се запознал с това

 

,и знеш че кабелите трябва да са с 'моно' жак , и естествено левела на лупа не е намален . :girl_cray2:

 

И от Foot Switch-а пробвай дали е включен loop-а въобще. И какво ниво влиза в loop-а също е важно. Има много варианти най-добре е някой който разбира да го види, ако не стане от написаните по-горе неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Линка,който ми изпрати Total Overdrive свърши работа.Това съм го гледал много пъти,но чак сега видях че на предния панел има врътки за FX.Ще ходя да пробвам.Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...аз преди време вдигнах паника за проблем с БОСС ГТ8 в луп...а всъщност просто не бях коригирал нивата на лупа и на процесора...доста е елементарно...ама все пак да кажа...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм имал същия проблем със същия модел китарна глава. Тогава в суматохата преди един концерт не можах да си подкарам ефектите през ЛУУП-а и така и не разбрах кое точно не е било настроено - нива ли , какво беше там - изобщо и не остана време и да разбера ... Но вероятно някои врътки не са били натаманени ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такива случаи е много полезно човек да си поеме дъх и да прегледа от абсолютната нула всяка връзка по веригата - кой кабел от/в кой изход/вход излиза/отива, включено и усилено ли е всяко устройство в нея на вход и на изход, dry/wet микс при паралелени FX лууп и т.н.

 

Поне в моя скромен опит на безкрайно разсеян човек проблемите от категорията "т'ва не ще да работи бе, д'е*а ма'а му д'е*а" в 90% от случаите са се дължали на подобни недоглеждания (понякога установявани след половин час лутане на цялата група и щателна проверка на цялото оборудване от китарата до пулта:)).

Редактирано от sevenstring
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.