ascendendo Публикувано Октомври 18, 2008 Публикувано Октомври 18, 2008 Една песничка, която записах днес. Ще се радвам да я изслушате цялата. Тя е само 2:18 мин. Драснете по някой коментар, защото за първи път качвам песничка в "музикант.орг". You Are So Beautiful (Joe Cocker cover) Митко Цитирай
noti4ka Отговорено Октомври 19, 2008 Отговорено Октомври 19, 2008 Мога да кажа "браво!" Много ми хареса тембърът ти-мек и приятен. Имаше някои дребни неща,които ми направиха впечатление.Едното е преминаването глас-фалцет и изобщо ще е добре,според мен,да поработиш за по-плътен фалцет..Не искам да звуча даскалски или нещо подобно,ако е така-извини ме. Другото,конкретно за тази песен,е че понякога "изяждаш" "Т"-то във фразата :"you are so beutiful, to me..". Иначе като цяло много ми хареса изпълнението ти.Правиш хубава динамика,чрез която въздействаш-това е едно от най-важните неща,според мен. Успехи! Лили Цитирай
bobze Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 (Редактирано) Ми само едно голямо БРАВО, скромно ЧУДЕСНО и искрено БЛАГОДАРЯ, душевно равновесие някак си постигнах!!! Редактирано Октомври 25, 2008 от bobze Цитирай
plamen_cve Отговорено Октомври 27, 2008 Отговорено Октомври 27, 2008 много ми хареса. тембарът ти и динамиката която вкарваш страшно си пасват с тая песен пожелавам ти само успехи Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 Една песничка, която записах днес. Ще се радвам да я изслушате цялата. Тя е само 2:18 мин.Драснете по някой коментар, защото за първи път качвам песничка в "музикант.орг". Ми много хубаво е. Аз я чух още първия път (дори не само веднъж, а няколко пъти), но не я изкоментирах тогава. Много приятни неща чувам - и богата бленда, и доста експресивност в пеенето. И други работи чувам, по които може да се помисли, но като пуснеш повече песни, ще намеря начин да ги напиша. Изкефи ме парчето. Иначе, две препоръки от мен (несвързани с пеенето): Озаглавявай си темите конкретно. Като излезе темата на първа страница, какво според теб си представих, че има под заглавието "Песен за душата"? (А познай от три пъти ). Занапред създавай теми и в "Кавъри". Те не са специализиран форум и ще привлечеш по-разнообразни (и вероятно повече) посещения. Айде, до скоро. *** Да помогнем за една от кампаниите на muzikant.org: http://www.svetomir.org Дарете чрез SMS с текст: DMS SVETOMIR M-tel: 1571 Globul/Vivatel: 17777 Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 29, 2008 Отговорено Октомври 29, 2008 Хареса ми! Много добра интерпретация продължавай в съшия дух ...леека критика също за "т" -то ти отправям на фразичката "то Ме" - няма как да не се подчертае там е същината на цялата работа Цитирай
ascendendo Отговорено Октомври 31, 2008 Автор Отговорено Октомври 31, 2008 (Редактирано) Благодаря ви много за хубавите думи и за забележките. Истината е, че останових същите неща, които казахте, още след като се прибрах вкъщи и я изслушах извън студиото, но не мисля, че си струва да я презаписвам (имайки предвид, че е кавър). Тази песен я записах като подарък за наши семейни приятели и мисля, че тя вече изпълни своята задача. Ще внимавам и с озаглавяването на темите ! Радвам се, че я споделих с вас и се надявам да ви е донесла приятни усещания. Още веднъж искрено ви благодаря за хубавите думи и препоръки, и ви желая всичко най - добро и задължително МНОГО ВДЪХНОВЕНИЕ! Редактирано Октомври 31, 2008 от ascendendo Цитирай
werdyto Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 Братле вълшебен си просто ... :) :recourse: :recourse: :recourse: Цитирай
werdyto Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 Братле вълшебен си просто ... :) :recourse: :recourse: :recourse: Цитирай
KhanAttila Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Рядкост е в последно време да се чуе мъж с приятен глас. Няма да повтарям горните изказвания и затова само: много готино изпълнение, успокояващ тембър и очевидно добра техника, съдейки по спокойствието, вибратото и т.н. Предполагам, че се занимаваш сериозно, така че... напред, напред! Цитирай
savov Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 (Редактирано) Браво! Редактирано Ноември 10, 2008 от savov Цитирай
savov Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Наистина прекрасен тембър...и запомнящ се! Успех! Цитирай
Recommended Posts